SVG logo
Artikel

Alvorens we een SVG toevoegen aan een webpagina, moeten we het bestand voorbereiden. Dat is vrij eenvoudig. Je kan SVG’s exporteren vanuit je favoriete vector-editor (Illustrator, Sketch, Inkscape…) of zelfs vanuit Photoshop indien je Shape-layers gebruikt.

SVG logo
Artikel

Als designers & developers streven we ernaar om alles wat op onze websites verschijnt zo mooi en scherp mogelijk aan te bieden op alle schermen en devices, maar we willen ook de filesize binnen de perken houden. Wat iconen, logos en illustraties betreft, is er eigenlijk maar één goeie manier om aan deze verwachtingen te voldoen - SVG.

Drupal 9 is coming
Artikel

Hoe zit het met een update naar Drupal 9? In dit artikel leggen we uit wat de beoogde tijdslijn is, wat de reden is achter de aangepaste Drupal life cyle, en wat je moet doen om de update naar Drupal 9 zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Artikel

Wij kijken naar de toekomst en investeren volop in Drupal 8 ontwikkeling. We bouwen een aantal mooie Drupal 8 platformen uit, waarvoor we  eigenlijk dringend op zoek zijn naar bijkomende backend-breinen! 

CiviCRM partner ons team
Artikel

Calibrate is officiële partner van CiviCRM, een krachtig Open Source CRM-systeem hoofdzakelijk bedoeld is voor websites die veel leden omvatten. 

React Conference Amsterdam
Artikel

Twee van onze Calibrators trokken naar ’s werelds grootste React en React-native conferentie in Amsterdam en lieten zich inspireren door meer dan 25 sprekers. Lees hun ervaringen.

GDPR voor marketeers
Artikel

We sommen in enkele stappen de verschillende aanpassingen  op die je als marketeer moet doorvoeren om te voldoen aan de GDPR normen. 

Artikel

Benieuwd naar de knelpunten van je website? Dan ben je bij Calibrate aan het juiste adres. Wij bezorgen je jouw verbeterpunten via een expert review: een laagdrempelige onderzoeksmethode voor betere conversie en gebruiksgemak.

Artikel

Alle browsers ondersteunen al langer SSL-certificaten, maar binnenkort worden er visueel 'Not Secure'-meldingen weergeven op niet-beveiligde webpagina's in Google Chrome. Calibrate licht voor jou toe waar deze meldingen specifiek zullen getoond worden en hoe je dit kan voorkomen. 

Google Optimize
Artikel

Google Optimize, een handige optimalisatietool boordevol functionaliteiten, is nu gratis beschikbaar voor het grote publiek. Daarom zetten we de vele voordelen van Google Optimize even op een rijtje.

Content_versus_design_teaser
Artikel

Waarom steken we content en design in twee aparte dozen? Dat is zoals vechten met één arm vastgebonden op je rug. Wij verkiezen om er te staan op volle kracht, met beide vuisten, met design en content gekoppeld aan elkaar.