Artikel

Personalisatie: hoe relevanter de boodschap naar je bezoeker, hoe beter die aanslaat en hoe groter de kans dat jouw bezoeker overgaat tot conversie. Simpel, toch? Ook met Drupal zijn er veel mogelijkheden om persoonlijke content aan te bieden aan je bezoeker.

Artikel

Calibrate versterkt zijn aanbod met diensten voor Open Source ontwikkeling op maat. Via Codana, een initiatief dat zich uitsluitend bezig houdt met PHP en Javascript ontwikkeling, bieden we bedrijven de nodige know-how aan voor de ontwikkeling van specifieke business applicaties.

the fold van een krant versus van een webpagina
Artikel

Scrollt de bezoeker op de website of doet hij/zij dit niet?
Blijft de bezoeker dus op de fold of niet?
Moeten we dan meer aandacht besteden aan deze fold of niet?

Op deze belangrijke vragen vind je een antwoord terug in dit blogartikel.

Artikel

Grappen en grollen op Frontend united. Just kidding, we bedoelen natuurlijk "wat hebben we allemaal geleerd deze keer"?!

SVG logo
Artikel

Wat is SVG, hoe gebruiken we het en wat zijn de voordelen? In deze reeks artikels overlopen we de basics van SVG’s. We geven ook concrete uitleg over het gebruik in een website.

Drupal 9 is coming
Artikel

Hoe zit het met een update naar Drupal 9? In dit artikel leggen we uit wat de beoogde tijdslijn is, wat de reden is achter de aangepaste Drupal life cyle, en wat je moet doen om de update naar Drupal 9 zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Artikel

Wij kijken naar de toekomst en investeren volop in Drupal 8 ontwikkeling. We bouwen een aantal mooie Drupal 8 platformen uit, waarvoor we  eigenlijk dringend op zoek zijn naar bijkomende backend-breinen! 

CiviCRM partner ons team
Artikel

Calibrate is officiële partner van CiviCRM, een krachtig Open Source CRM-systeem hoofdzakelijk bedoeld is voor websites die veel leden omvatten. 

React Conference Amsterdam
Artikel

Twee van onze Calibrators trokken naar ’s werelds grootste React en React-native conferentie in Amsterdam en lieten zich inspireren door meer dan 25 sprekers. Lees hun ervaringen.

GDPR voor marketeers
Artikel

We sommen in enkele stappen de verschillende aanpassingen  op die je als marketeer moet doorvoeren om te voldoen aan de GDPR normen.