Artikel

Is jouw omzet drastisch gedaald door een gebrek aan klanten, of verplichte sluiting? Wil je ondanks de huidige situatie je verkoop toch een boost geven? Ondernemers helpen ondernemers via Actie 2020! In één dag helpen wij je met het opstarten van een webshop die klaar is om je online verkoop te starten.

Starten kan reeds vanaf 950 euro excl BTW. Je leest er hier alles over.

Artikel

Calibrate wil als eerste prioriteit, iedereen steunen bij het omgaan met de maatregelen tegen het coronavirus. Dat doen we voor onze Calibrators en onze klanten. Onze mensen werken, zoals het hoort, zoveel mogelijk van op afstand. 

Artikel

Personalisatie: hoe relevanter de boodschap naar je bezoeker, hoe beter die aanslaat en hoe groter de kans dat jouw bezoeker overgaat tot conversie. Simpel, toch? Ook met Drupal zijn er veel mogelijkheden om persoonlijke content aan te bieden aan je bezoeker.

Artikel

Op 8 maart vieren we Internationale Vrouwendag! Deze dag staat in teken voor alle vrouwen rond heel de wereld. Elk jaar wordt er ook een thema gekozen, dit jaar is het vrijheid.

Artikel

Op 1 oktober startte Marjorie haar proefperiode bij Calibrate.
Wil jij graag weten hoe zij deze periode heeft ervaren?

Lees meer.

compony logo
Artikel

Als Calibrate willen we natuurlijk blijven innoveren en mee zijn met de nieuwste technologie. Daarom haalden we Mathieu Spillebeen dan ook naar onze Gentse vestiging om een workshop te komen geven over Compony. Een verhaal waar wij wel toekomst in zien.

business development, iets voor jou?
Artikel

Bij Calibrate zijn we op zoek naar een nieuwe collega business developer. Denk je dat deze functie iets voor jou is? Hier vind je wat meer informatie zodat we jou nog meer kunnen overtuigen!

the fold van een krant versus van een webpagina
Artikel

Scrollt de bezoeker op de website of doet hij/zij dit niet?
Blijft de bezoeker dus op de fold of niet?
Moeten we dan meer aandacht besteden aan deze fold of niet?

Op deze belangrijke vragen vind je een antwoord terug in dit blogartikel.

Artikel

Grappen en grollen op Frontend united. Just kidding, we bedoelen natuurlijk "wat hebben we allemaal geleerd deze keer"?!

SVG logo
Artikel

Wat is SVG, hoe gebruiken we het en wat zijn de voordelen? In deze reeks artikels overlopen we de basics van SVG’s. We geven ook concrete uitleg over het gebruik in een website.

Drupal 9 is coming
Artikel

Hoe zit het met een update naar Drupal 9? In dit artikel leggen we uit wat de beoogde tijdslijn is, wat de reden is achter de aangepaste Drupal life cyle, en wat je moet doen om de update naar Drupal 9 zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Artikel

Wij kijken naar de toekomst en investeren volop in Drupal 8 ontwikkeling. We bouwen een aantal mooie Drupal 8 platformen uit, waarvoor we  eigenlijk dringend op zoek zijn naar bijkomende backend-breinen!