De Cali-Cultuur

Historiek en locatie

Calibrate is een Full Service Digital Agency dat inmiddels reeds 15 jaar actief is. Al sinds 2004 hebben wij ons gespecialiseerd in webtechnologie en zijn we als een gezond bedrijf langzaam maar zeker gegroeid naar een web agency met meer dan 60 enthousiaste medewerkers. Wij specialiseren ons in strategische begeleiding en de uitwerking van projecten rond user experience design, content management websites in Drupal en custom webdevelopment met PHP en Javascript frameworks. Daarbij gebruiken we onze jarenlange ervaring, jong en doorgewinterd talent, maar vooral: ons gezond verstand.  

Calibrate medewerkers

Web development experts

Wij zijn echte Web geeks. Hierin hebben we als web agency toonaangevende expertise. We bouwden websites voor klanten als Q8, Leaseplan en diverse overheden.

Met Drupal bouwen we CMS oplossingen, die marketeers toelaten om aan content marketing te doen. We zijn ook heel actief in de Drupal community, met bijdrages aan de Drupal code. Dat maakt van ons één van meest actieve Drupal agencies in België.

Toch zullen we ons nooit vastpinnen op één platform of technologie. Business applicaties en E-commerce platformen bouwen we in met PHP en Javascript frameworks, voor wanneer het écht op maat moet zijn.  Zo behoren ook React, Symfony en Laravel tot onze knowhow.

Sinds 2014 biedt Calibrate ook zijn diensten aan vanuit drie strategische vestigingen: Antwerpen, Gent en Leuven.

Al van bij de oprichting is Calibrate actief in Antwerpen. Oorspronkelijk vanuit Kontich, meer recent vanuit ons nieuwe hoofdkantoor in Edegem. Onze steeds groeiende activiteiten in Vlaams-Brabant, Brussel en Limburg zorgden logischerwijs ook voor de opening van een kantoor in Leuven, een strategisch belangrijke stad.

Onze medewerkers in Oost-Vlaanderen zijn terug te vinden in het kantoor in Gent, van waaruit wij vooral onze klanten in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Brussel bedienen. 

Kwaliteit en samenwerking met onze klanten is voor ons heel belangrijk. Zoek je een partner die met je meedenkt en die een grote technische kennis heeft? Zoek niet verder! Je hebt 'm namelijk net gevonden.

Wil je meer leren over onze aanpak? Of bekijk je graag enkele cases

Calibrate Drupal web agency

360° service

We voorzien begeleiding over het hele digitale proces. Je hoeft dus niet apart in zee te gaan met een marketingbureau om je strategie te bepalen, met developers om een website te ontwikkelen, en een SEO/content bureau om te scoren in Google. Ons web agency heeft alles in-house: marketeers, designers en developers. Ze werken elk volgens hun eigen specialiteit, maar steeds in overleg met elkaar. Zo verkopen we niets dat we niet kunnen bouwen, verlies je geen tijd (en geld!) met gekibbel tussen verschillende partijen en heb je één centraal aanspreekpunt voor je hele digitaal verhaal. Dát noemen wij 360°. Lees meer over onze onze aanpak.

VRIJBLIJVEND ADVIES

Wens je meer informatie omtrent de mogelijkheden voor jouw project? Laat dan vrijblijvend jouw gegevens achter en wij contacteren je zo spoedig mogelijk.