Web Agency Calibrate in Antwerpen, Gent en Leuven

De korte uitleg : Calibrate is een 360° Open Source web agency. Zo, dat is een mond vol. Wat willen we daarmee zeggen? 

Calibrate Drupal web agency

360° service

We voorzien begeleiding over het hele digitale proces. Je hoeft dus niet apart in zee te gaan met een marketingbureau om je strategie te bepalen, met developers om een website te ontwikkelen, en een SEO/content bureau om te scoren in Google. Ons web agency heeft alles in-house: marketeers, designers en developers. Ze werken elk volgens hun eigen specialiteit, maar steeds in overleg met elkaar. Zo verkopen we niets dat we niet kunnen bouwen, verlies je geen tijd (en geld!) met gekibbel tussen verschillende partijen en heb je één centraal aanspreekpunt voor je hele digitaal verhaal. Dát noemen wij 360°. Lees meer over onze onze aanpak.

Open Source

Zeg vaarwel tegen licentiekosten! Open source betekent dat de code van een technologie vrij te gebruiken en aan te passen is. Hierdoor kan je software volledig op jouw maat aanpassen. Bovendien wordt Open Source software onderhouden door een enorme community waar wij als ‘Calibrators’ graag deel van uitmaken. Zo hoef je niet steeds van 0 te beginnen en ben je beter gewapend tegen cyberaanvallen. Samen sterk! ;)

Drupal web agency

Een goed voorbeeld van zo’n open source platform is Drupal. Een content management systeem (CMS) dat ideaal is voor websites op maat. Hierin hebben we als web agency jarenlange expertise en bouwden we websites voor klanten als Q8, RSCA en de overheid. Dat maakt van ons één van meest vooraanstaande Drupal agencies in België. Toch zullen we ons nooit vastpinnen op één platform of technologie. Zo behoren ook React en Laravel tot onze knowhow.

Historiek en locatie

Calibrate is een digitaal webagentschap dat inmiddels reeds 14 jaar actief is. Sinds 2004 hebben wij ons gespecialiseerd in webtechnologie en zijn we als een gezond bedrijf langzaam maar zeker gegroeid naar een web agency met meer dan 60 personeelsleden. Wij specialiseren ons in strategische begeleiding en de uitwerking van projecten rond content management (Drupal), user experience en custom webdevelopment. Daarbij gebruiken we onze jarenlange ervaring, jong en doorgewinterd talent, maar vooral: ons gezond verstand.

Calibrate medewerkers

Sinds 2014 biedt Calibrate ook zijn diensten aan vanuit drie strategische vestigingen: Antwerpen, Gent en Leuven.

Al van bij de oprichting is Calibrate actief in Antwerpen. Oorspronkelijk vanuit Kontich, meer recent vanuit ons nieuwe hoofdkantoor in Edegem. Onze steeds groeiende activiteiten in Vlaams-Brabant, Brussel en Limburg zorgden logischerwijs ook voor de opening van een kantoor in Leuven, een strategisch belangrijke stad.

Onze medewerkers in Oost-Vlaanderen zijn terug te vinden in het kantoor in Gent, van waaruit wij vooral onze klanten in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Brussel bedienen. 

Kwaliteit en samenwerking met onze klanten is voor ons heel belangrijk. Zoek je een partner die met je meedenkt en die een grote technische kennis heeft? Zoek niet verder! Je hebt 'm namelijk net gevonden.

Wil je meer leren over onze aanpak? Of bekijk je graag enkele cases

VRIJBLIJVEND ADVIES

Wens je meer informatie omtrent de mogelijkheden voor jouw project? Laat dan vrijblijvend jouw gegevens achter en wij contacteren je zo spoedig mogelijk.