Calibrate, Web Agency

De korte uitleg : Calibrate is een 360° Open Source web agency. Zo, dat is een mond vol. Wat willen we daarmee zeggen? 

360° service

Calibrate is een agency die zijn klanten helpt bij alle stappen die nodig zijn om een webproject een succes te noemen. 

Wij ondersteunen onze klanten reeds vanaf de strategische denkoefening, maar ook tijdens de analyse en de implementatie ervan. Maar ook daarna stopt het niet. Na de oplevering en Go Live van een project gaan we steeds verder optimaliseren op basis van nieuwe inzichten die we samen met onze klanten bekomen. Calibrate biedt een brede mogelijkheid tot ondersteuning na oplevering, en dat in verschillende vormen.

Wij bieden Service Level Agreements aan, die verzekeren dat een project ook na het publiceren up-to-date blijft op technisch en strategisch niveau.

Een Open agency

Wij geloven in de kracht van Openheid. Niet enkel in onze manier van omgang, maar ook als Open Source agency. Dat biedt ons als web agency en jou als klant heel wat voordelen. Allereerst hang je niet vast aan een dure licentiekost, maar kan je het budget van een project helemaal investeren in de functionaliteiten die je nodig hebt. We werken ook enkel met vaak toegepaste software. Neem nu Drupal, bijvoorbeeld. Dat is een Open Source CMS dat dagelijks door duizenden software ontwikkelaars wordt verbeterd in alle opzichten, en daar dragen wij graag ons steentje toe bij. Op onze blog vind je trouwens nog meer nieuws over ons, de cases die we op ons palmares hebben staan én onze openstaande vacatures, voor het geval je zin zou hebben in een geweldig nieuw avontuur.

Historiek en locatie

Calibrate is een digitaal webagentschap dat inmiddels reeds 13 jaar actief is. Sinds 2004 hebben wij ons gespecialiseerd in webtechnologie en zijn we als een gezond bedrijf langzaam maar zeker gegroeid naar een webagency met meer dan 50 personeelsleden. Wij specialiseren ons in strategische begeleiding en de uitwerking van projecten rond content management, custom webdevelopment en e-commerce. Daarbij gebruiken we onze jarenlange ervaring, jong en doorwinterd talent, maar vooral: ons gezond verstand.

Sinds 2014 biedt Calibrate ook zijn diensten aan vanuit drie strategische vestigingen: Antwerpen, Gent en Leuven.

Al van bij de oprichting is Calibrate actief in Antwerpen. Oorspronkelijk vanuit Kontich, meer recent vanuit ons nieuwe hoofdkantoor in Edegem. Onze steeds groeiende activiteiten in Vlaams-Brabant en Limburg zorgden logischerwijs ook voor de opening van een kantoor in Leuven, een strategisch belangrijke stad.

Onze medewerkers in Oost-Vlaanderen zijn terug te vinden in het kantoor in Gent, van waaruit wij vooral onze klanten in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en het noordwesten van Brussel bedienen. 

Kwaliteit en samenwerking met onze klanten is voor ons heel belangrijk. Zoek je een partner die met je meedenkt en die een grote technische kennis heeft? Zoek niet verder! Je hebt 'm namelijk net gevonden.

Wil je meer leren over onze aanpak? Of bekijk je graag enkele cases

VRIJBLIJVEND ADVIES

Wens je meer informatie omtrent de mogelijkheden voor jouw project? Laat dan vrijblijvend jouw gegevens achter en wij contacteren je zo spoedig mogelijk.