Drupal web development voor Open Monumenten
Case

Als één van de eerste web agencies realiseerden we succesvol een vergaande koppeling tussen Drupal 8 en het open source CRM-systeem CiviCRM. Dit deden we voor de gloednieuwe website van Open Monumenten.

ie-net drupal
Case

Wil je een frisse website laten maken door een ervaren webagency? Is multi-auteur contentbeheer, CRM en online betaling belangrijk? Ontdek hoe Calibrate Web agency dit realiseerde met het Drupal CMS voor IE-NET.

Nieuwe websites voor Sint-Niklaas
Case

Sint-Niklaas ging de digitale uitdaging aan en koos ervoor om hun hele online aanwezigheid grondig aan te pakken.

AquaSecurity
Case

We ontwikkelden een applicatie die in constant contact staat met zowel de website als met de database. Een perfecte combinatie van een React-Native applicatie met een Drupal website in PHP.

Case

We ontwierpen en ontwikkelden een volledig nieuwe website voor voetbalclub Royal Sporting Club Anderlecht, kortweg RSCA. Van de wireframing tot de uiteindelijke ontwikkeling van de nieuwe site: het hele proces lag in onze handen.

UCLL vernieuwd internet drupal 7
Case

UCLL is al langer een trouwe klant van Calibrate. Zo ontwikkelden we reeds hun publieke website en speelden we als web agency een adviserende rol toen hun eigen intranet-systeem werd opgezet.

Familiehulp teaser
Case

Familiehulp wenste zijn site te vernieuwen om hun sterke merknaam naar een volgend niveau te tillen. Calibrate ging de uitdaging aan, met een knap vernieuwde website binnen een strakke deadline als resultaat. Lees er hier alles over!

Webdesign
Case

Het VAPH, het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap, kreeg dankzij Calibrate een nieuwe en voor iedereen toegankelijke website. Lees hier meer!

Q8 nieuwe website
Case

Q8, de staatsoliemaatschappij van het Arabische land Koeweit, is één van de grootste bedrijven ter wereld. Calibrate zorgde met onze 360° aanpak voor een internationaal marketing platform, gebouwd rond Drupal 8.

TypTop nieuwe website dankzij Calibrate
Case

Typ-Top is het dactyloprogramma van de toonaangevende Antwerpse uitgeverij VANIN. Het bestaat uit twee delen: een leerboek en Typ-Top Online, de applicatie om blind te leren typen volgens het tienvingersysteem.

UCLL
Case

Nadat we met Calibrate eerder al een adviserende en technische rol hadden gespeeld toen het intranet-systeem van UCLL opgezet moest worden, kregen we dit keer de opdracht om hun publieke website onder handen te nemen.

WDP - WAREHOUSES WITH BRAINS
Case

Wie ooit al eens een industriële opslagplaats nodig had voor zijn goederen, kwam wellicht al wel eens in contact met WDP - of Warehouses De Pauw, al klinkt de afkorting bekender in de oren.

Youth Plan
Case

De economische crisis van de voorbije jaren treft ook de jongeren onder ons, en dat is de Partij van de Europese Sociaaldemocraten (PES) niet ontgaan.

Claeys & Engels case
Case

Claeys & Engels  is het eerste gespecialiseerde advocatenkantoor dat zowel aan een nationaal als internationaal cliënteel een full service aanbiedt in alle materies die verband houden met het menselijke kapitaal.

Case

Een van onze meest doorwinterde Calibrators stond Partena bijna voltijds bij voor de ontwikkeling van Partena SmartSalary®, een payroll-administratietool die bedrijven de mogelijkheid geeft zelf de lonen en prestaties van werknemers te beheren. 

Case

PSA Antwerp, de grootste containerterminaloperator van de Antwerpse haven, ging in zee met Calibrate. Hun nieuwe Drupal 7-site combineert gebruiksgemak en bewegingsvrijheid met een strak design.

Medialaan
Case

Medialaan wilde de online aanwezigheid van haar merken een stevige opknapbeurt geven. Calibrate hielp hen daarbij en verzorgde o.a. verschillende front-end oplossingen.

Thomas cook
Case

Wij versterken het IT-team van Thomas Cook, Pegase en Neckermann met onze technische kennis. Calibrate werkt nauw samen met het sales- en IT-team van Thomas Cook en helpt hen o.a. bij het lanceren van allerlei kleine tot middelgrote campagnes.

Vlaanderen is zorgzaam werken
Case

Het Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin vroeg ons om een installatieprofiel te bouwen voor hun toekomstige sites. Zo’n installatieprofiel kan het best vergeleken worden met een soort websitesjabloon.

MVO Vlaanderen
Case

Behalve het efficiënt ontsluiten van een zee aan informatie, dient deze Drupal oplossing ook als portaal om alle betrokken adviseurs en organisaties op de kaart te zetten en geïnteresseerden te engageren voor een duurzame vorm van ondernemerschap.

Scia
Case

In 2011 startte Scia en Calibrate een lange en nauwe samenwerking voor de ontwikkeling van hun nieuwe website. Ontdek de voornaamste fases en functionaliteiten van dit uitdagend en complex project.

Pro-duo
Case

Voor Pro-Duo implementeerde Calibrate een CMS dat op basis van één enkele codebase verschillende Europese landen voorziet van een eigen website. 

VDAB
Case

Het is zover: De nieuwe responsive VDAB website staat er en kan gerust de uitdaging met de toekomst aan. Een mooi voorbeeld van de flexibiliteit van Drupal, waarbij verschillende technologieën krachtig werden gecombineerd.

Flanders investment
Case

Flanders Investment & Trade had nood aan een taakgerichte website om hun (digitale) dienstverlening meer in de verf te zetten. Calibrate bouwde een bruikbare website die gezien mag worden.

Jobpunt
Case

De Jobpunt website biedt een interactief platform voor zowel sollicitanten als JPV Vennoten. Doordacht UX design zorgt voor een uitgebreide site met herkenbare huisstijl.

Vlaams parlement
Case

Calibrate bouwde een hoogtechnologische Drupal 7 website met implementatie van een Google Search Appliance en de Open Data standaard.

Flows
Case

Flows was voorheen een papieren krant. De krant moest op zeer korte tijd worden vertaald naar een online platform.

Leaseplan
Case

Leaseplan zocht een oplossing om al hun complexe business logica op een gebruiksvriendelijke manier te presenteren aan bezoekers en beheerders van een wagenpark. 

Word jij onze volgende klant?