UCLL
Case

Nadat we met Calibrate eerder al een adviserende en technische rol hadden gespeeld toen het intranet-systeem van UCLL opgezet moest worden, kregen we dit keer de opdracht om hun publieke website onder handen te nemen.

WDP - WAREHOUSES WITH BRAINS
Case

Wie ooit al eens een industriële opslagplaats nodig had voor zijn goederen, kwam wellicht al wel eens in contact met WDP - of Warehouses De Pauw, al klinkt de afkorting bekender in de oren.

Claeys & Engels case
Case

Claeys & Engels  is het eerste gespecialiseerde advocatenkantoor dat zowel aan een nationaal als internationaal cliënteel een full service aanbiedt in alle materies die verband houden met het menselijke kapitaal.

Youth Plan
Case

De economische crisis van de voorbije jaren treft ook de jongeren onder ons, en dat is de Partij van de Europese Sociaaldemocraten (PES) niet ontgaan.

Case

Een van onze meest doorwinterde Calibrators stond Partena bijna voltijds bij voor de ontwikkeling van Partena SmartSalary®, een payroll-administratietool die bedrijven de mogelijkheid geeft zelf de lonen en prestaties van werknemers te beheren. 

Case

PSA Antwerp, de grootste containerterminaloperator van de Antwerpse haven, ging in zee met Calibrate. Hun nieuwe Drupal 7-site combineert gebruiksgemak en bewegingsvrijheid met een strak design.

Medialaan
Case

Medialaan wilde de online aanwezigheid van haar merken een stevige opknapbeurt geven. Calibrate hielp hen daarbij en verzorgde o.a. verschillende front-end oplossingen.

Thomas cook
Case

Wij versterken het IT-team van Thomas Cook, Pegase en Neckermann met onze technische kennis. Calibrate werkt nauw samen met het sales- en IT-team van Thomas Cook en helpt hen o.a. bij het lanceren van allerlei kleine tot middelgrote campagnes.

Case

We ontwierpen en ontwikkelden een nieuwe homepagina voor voetbalclub RSC Anderlecht en losten meerdere kleine problemen op.

Vlaams parlement
Case

Calibrate bouwde een hoogtechnologische Drupal 7 website met implementatie van een Google Search Appliance en de Open Data standaard.

Vlaanderen is zorgzaam werken
Case

Het Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin vroeg ons om een installatieprofiel te bouwen voor hun toekomstige sites. Zo’n installatieprofiel kan het best vergeleken worden met een soort websitesjabloon.

Leaseplan
Case

Leaseplan zocht een oplossing om al hun complexe business logica op een gebruiksvriendelijke manier te presenteren aan bezoekers en beheerders van een wagenpark. 

VDAB
Case

Het is zover: De nieuwe responsive VDAB website staat er en kan gerust de uitdaging met de toekomst aan. Een mooi voorbeeld van de flexibiliteit van Drupal, waarbij verschillende technologieën krachtig werden gecombineerd.

Jobpunt
Case

De Jobpunt website biedt een interactief platform voor zowel sollicitanten als JPV Vennoten. Doordacht UX design zorgt voor een uitgebreide site met herkenbare huisstijl.

MVO Vlaanderen
Case

Behalve het efficiënt ontsluiten van een zee aan informatie, dient deze Drupal oplossing ook als portaal om alle betrokken adviseurs en organisaties op de kaart te zetten en geïnteresseerden te engageren voor een duurzame vorm van ondernemerschap.

Scia
Case

The Scia website was a challenging and complex project, that involved Calibrate extensively in nearly all aspects of the process, starting back in 2011.

Pro-duo
Case

Voor Pro-Duo implementeerde Calibrate een Content Management systeem dat op basis van één enkele codebase verschillende Europese landen voorziet van een eigen website. 

Flanders investment
Case

Flanders Investment & Trade had nood aan een taakgerichte website om hun (digitale) dienstverlening meer in de verf te zetten. Calibrate bouwde een bruikbare website die gezien mag worden.

Flows
Case

Flows was voorheen een papieren krant. De krant moest op zeer korte tijd worden vertaald naar een online platform.

Europrogs
Case

Europrogs, onderdeel van het IWT, deed beroep op Calibrate voor een extensieve Plone-migratie naar een nieuwe Drupal 7 website.

Word jij onze volgende klant?