Nieuwe websites voor Sint-Niklaas
Case

Sint-Niklaas ging de digitale uitdaging aan en koos ervoor om hun hele online aanwezigheid grondig aan te pakken.

Q8 nieuwe website
Case

Even tanken? Op Q8.be vind je snel het meeste nabije tankstation. Maar de Kuwait Petroleum groep beheert ook andere merken, zoals Tango, Liberty en IDS.

Case

Design en ontwikkeling van een volledig nieuwe website voor voetbalclub Royal Sporting Club Anderlecht. Van de wireframing tot de uiteindelijke ontwikkeling van de nieuwe site: het hele proces lag in onze handen.

Drupal web development voor Open Monumenten
Case

Als één van de eerste web agencies realiseerden we succesvol een vergaande koppeling tussen Drupal 8 en het open source CRM-systeem CiviCRM. Dit deden we voor de gloednieuwe website van Open Monumenten.

Pro-duo
Case

Voor Pro-Duo implementeerde Calibrate een CMS dat op basis van één enkele codebase verschillende Europese landen voorziet van een eigen website. 

UCLL vernieuwd internet drupal 7
Case

UCLL is al langer een trouwe klant van Calibrate. Zo ontwikkelden we reeds hun publieke website en speelden we als web agency een adviserende rol toen hun eigen intranet-systeem werd opgezet.

VDAB
Case

Het is zover: De nieuwe responsive VDAB website staat er en kan gerust de uitdaging met de toekomst aan. Een mooi voorbeeld van de flexibiliteit van Drupal, waarbij verschillende technologieën krachtig werden gecombineerd.

TypTop nieuwe website dankzij Calibrate
Case

Typ-Top is het dactyloprogramma van de toonaangevende Antwerpse uitgeverij VANIN. Het bestaat uit twee delen: een leerboek en Typ-Top Online, de applicatie om blind te leren typen volgens het tienvingersysteem.

WDP - WAREHOUSES WITH BRAINS
Case

Wie ooit al eens een industriële opslagplaats nodig had voor zijn goederen, kwam wellicht al wel eens in contact met WDP - of Warehouses De Pauw, al klinkt de afkorting bekender in de oren.

Case

PSA Antwerp, de grootste containerterminaloperator van de Antwerpse haven, ging in zee met Calibrate. Hun nieuwe Drupal 7-site combineert gebruiksgemak en bewegingsvrijheid met een strak design.

Onroerend Erfgoed
Case

De website van Onroerend Erfgoed was toe aan een frisse update. Niet alleen qua look ‘n feel, maar ook de back-end kon een fris vleugje Drupal 8 gebruiken.

Claeys & Engels case
Case

Claeys & Engels  is het eerste gespecialiseerde advocatenkantoor dat zowel aan een nationaal als internationaal cliënteel een full service aanbiedt in alle materies die verband houden met het menselijke kapitaal.

Vlaanderen is zorgzaam werken
Case

Het Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin vroeg ons om een installatieprofiel te bouwen voor hun toekomstige sites. Zo’n installatieprofiel kan het best vergeleken worden met een soort websitesjabloon.

Vlaams parlement
Case

Calibrate bouwde een hoogtechnologische Drupal website met koppeling van een Google Search Appliance via de  Open Data standaard.

Youth Plan
Case

De economische crisis van de voorbije jaren treft ook de jongeren onder ons, en dat is de Partij van de Europese Sociaaldemocraten (PES) niet ontgaan.

Scia
Case

Scia en Calibrate startten een lange en nauwe samenwerking voor de ontwikkeling van hun nieuwe website. Ontdek de voornaamste fases en functionaliteiten van dit uitdagend en complex project.

Web agency Calibrate ontwikkelde een nieuwe website voor de gemeenten Sint-Truiden en Tervuren
Case

Tervuren en Sint-Truiden, twee gemeentes die niet meteen gelinkt worden aan elkaar, maar toch hebben ze één ding gemeen, namelijk de wens om een gebruiksvriendelijke website te hebben.

Jobpunt
Case

De Jobpunt website biedt een interactief platform voor zowel sollicitanten als JPV Vennoten. Doordacht UX design zorgt voor een uitgebreide site met herkenbare huisstijl.

AquaSecurity
Case

We ontwikkelden een applicatie die in constant contact staat met zowel de website als met de database. Een perfecte combinatie van een React-Native applicatie met een Drupal website in PHP.

Medialaan
Case

Medialaan wilde de online aanwezigheid van haar merken een stevige opknapbeurt geven. Calibrate hielp hen daarbij en verzorgde o.a. verschillende front-end oplossingen.

Webdesign
Case

Het VAPH, het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap, kreeg dankzij Calibrate een nieuwe en voor iedereen toegankelijke website. Lees hier meer!

Case

Een van onze meest doorwinterde Calibrators stond Partena bijna voltijds bij voor de ontwikkeling van Partena SmartSalary®, een payroll-administratietool die bedrijven de mogelijkheid geeft zelf de lonen en prestaties van werknemers te beheren. 

Flanders investment
Case

Flanders Investment & Trade had nood aan een taakgerichte website om hun (digitale) dienstverlening meer in de verf te zetten. Calibrate bouwde een bruikbare website die gezien mag worden.

ie-net drupal
Case

Wil je een frisse website laten maken door een ervaren webagency? Is multi-auteur contentbeheer, CRM en online betaling belangrijk? Ontdek hoe Calibrate Web agency dit realiseerde met het Drupal CMS voor IE-NET.

UCLL
Case

Nadat we met Calibrate eerder al een adviserende en technische rol hadden gespeeld toen het intranet-systeem van UCLL opgezet moest worden, kregen we dit keer de opdracht om hun publieke website onder handen te nemen.

Flows
Case

Flows was voorheen een papieren krant. De krant moest op zeer korte tijd worden vertaald naar een online platform.

MVO Vlaanderen
Case

Behalve het efficiënt ontsluiten van een zee aan informatie, dient deze Drupal oplossing ook als portaal om alle betrokken adviseurs en organisaties op de kaart te zetten en geïnteresseerden te engageren voor een duurzame vorm van ondernemerschap.

Leaseplan
Case

Leaseplan zocht een oplossing om al hun complexe business logica op een gebruiksvriendelijke manier te presenteren aan bezoekers en beheerders van een wagenpark. 

Familiehulp teaser
Case

Familiehulp wenste zijn site te vernieuwen om hun sterke merknaam naar een volgend niveau te tillen. Calibrate ging de uitdaging aan, met een knap vernieuwde website binnen een strakke deadline als resultaat. Lees er hier alles over!

Word jij onze volgende klant?