You are here

RSCA
UX & Design
Drupal 7

Een nieuw gezicht voor RSCA.be

Voor RSC Anderlecht ontwikkelden we een volledig nieuwe homepagina. We maakten de gebruiksinterface intuïtiever en zorgden ervoor dat er meer content op dezelfde plaats zichtbaar en beschikbaar werd. Verder werkten we her en der op de site usabilityproblemen weg en bouwden we enkele kleine nieuwe features in op vraag van de club.

Meer bewegingsvrijheid

We integreerden ook extra functionaliteiten voor de webredacteur van paars-wit, opdat hij meer bewegingsvrijheid zou hebben. Daarbovenop maakten we het archief van nieuwsartikels, fotoalbums en video's beter toegankelijk voor bezoekers van rsca.be.

screenshot homepage RSCA

Tot slot moesten enkele kleine probleempjes de wereld uit geholpen worden: de resultaten van zoekopdrachten werden bijvoorbeeld niet gefilterd volgens taal, koppelingen met de officiële social media van de club werkten niet naar behoren en wat andere losse eindjes moesten nog aan elkaar geknoopt worden. 

Met deze upgrade tilden we de online aanwezigheid van RSC Anderlecht weer naar het niveau dat hoort bij een van de grootste professionele voetbalclubs van het land.

Meer te weten komen? Bel of mail ons gerust!