You are here

RSCA

Voor voetbalclub RSC Anderlecht, met 34 landstitels op hun palmares onbedreigd recordkampioen van België, ontwikkelden we een volledig nieuwe homepagina. We maakten de gebruiksinterface intuïtiever en zorgden ervoor dat er meer content op dezelfde plaats zichtbaar en beschikbaar werd. Verder werkten we her en der op de site usabilityproblemen weg en bouwden we enkele kleine nieuwe features in op vraag van de club.

Meer bewegingsvrijheid

We integreerden meteen ook enkele extra functionaliteiten voor de webredacteur van paars-wit, opdat hij van meer bewegingsvrijheid zou kunnen genieten. Daarbovenop maakten we het archief van nieuwsartikels, fotoalbums en video's beter toegankelijk voor bezoekers van rsca.be, zodat zij de gloriemomenten van hun favoriete club makkelijk opnieuw konden beleven.

screenshot homepage RSCA

Tot slot moesten enkele kleinere probleempjes de wereld uit geholpen worden op de website van paars-wit: de resultaten van zoekopdrachten werden bijvoorbeeld niet gefilterd volgens taal, koppelingen met de officiële social media-accounts van de club werkten niet naar behoren en wat andere losse eindjes moesten nog aan elkaar geknoopt worden. 

Met deze upgrade tilden we de online aanwezigheid van RSC Anderlecht weer naar het niveau dat hoort bij een van de grootste professionele voetbalclubs van het land. Zo wordt ook de kwaliteit van hun digitale aanwezigheid gegarandeerd, want ook voetbal bestaat uit meer dan enkel maar het grasveld.

Meer te weten komen? Bel of mail ons gerust!