You are here

Thomas Cook

Als marktleider van de Belgische reisindustrie wil Thomas Cook altijd up-to-date zijn en hun klanten continu blijven verrassen met hun aanbod. Een flexibele strategie voor online sales, gecombineerd met de nodige technische ondersteuning, is daarbij zonder twijfel doorslaggevend en biedt de nodige slagkracht.

Wij versterken het IT-team van Thomas Cook, Pegase en Neckermann met onze technische kennis. Calibrate werkt nauw samen met het sales- en IT-team van Thomas Cook en helpt hen o.a. bij het lanceren van allerlei kleine tot middelgrote campagnes.

De grootste touroperator van ons land kan continu rekenen op onze expertise en beschikbaarheid. Een van onze doorwinterde Calibrators draait daarom voltijds mee bij de drie merken: Thomas Cook, Neckermann en Pegase. We staan in voor het implementeren van nieuwe functionaliteit, sleutelen aan verschillende front-end issues en helpen bij het opzetten van nieuwe pagina's in moderne technologieën zoals HTML5, CSS3 en Javascript. Zowel voor de grote maandelijkse releases als voor dringende kleinere aanpassingen kan Thomas Cook op ons rekenen.

Optimalisatie door testen en meten

Daarnaast moeten regelmatig tracking scripts opgezet of onderhouden worden, bijvoorbeeld via Google Tag Manager. We proberen zo veel mogelijk het gedrag van bezoekers te sturen en bepaalde handelingen te triggeren, met als doel het optimaliseren van conversies. Daarom werd ook meermaals A/B-testing toegepast. Zo komen we proefondervindelijk te weten welke content het beste werkt en op welke manier we die best weergeven. Dat doen we, in functie van de specifieke behoefte, met op maat geschreven code of met behulp van bewezen tools zoals Google Analytics of Optimizely.

Meer weten? Mail of bel ons gerust!