Drupal services in Antwerpen

Vanuit Antwerpen biedt Calibrate al sinds 2007 professionele services aan.

Al sinds 2006 heeft Calibrate, het Cronos competence center voor Drupal, de strategische keuze gemaakt om met Drupal te werken. Onze kennis en ervaring hebben we opgedaan over talrijke complexe en uitdagende webprojecten.

Dankzij deze systematische focus hebben we ons kunnen toeleggen op het aantrekken en ontwikkelen van de beste Drupal-ontwikkelaars.

Calibrate in Edegem

Vanuit ons gebouw in Antwerpen bouwen wij gebruiksvriendelijke en moderne Drupal-websites. Intussen werkt Calibrate met meer dan 35 Drupal-ontwikkelaars, die stuk voor stuk met passie en kennis hun job uitoefenen. Het is deze passie die toelaat dat wij grote Drupal-projecten met veel succes afronden voor tal van klanten

Een bezoekje brengen aan ons hoofdkwartier, dat is een fluitje van een cent.

Aan onze kantoren in de Prins Boudewijnlaan is voldoende parkeergelegenheid voorzien. Vlak voor het gebouw kunnen bezoekers zich parkeren - let op de bordjes 'Cronos Group', de overkoepelende groep boven Calibrate - maar ook rondom onze headquarters kan je je auto wel telkens ergens kwijt.

Aan de ingang van het gebouw kan je aanbellen bij bij 'Comma Group'. Via de lift aan de rechterkant kan je ons terugvinden op de tweede verdieping.

Prins Boudewijnlaan 41
2650 Edegem
03/871 99 62

Heb je interesse om onze referenties door te nemen? Of bekijk je liever ons dienstenaanbod

Neem meteen contact op met een expert