Laravel development

Op zoek naar Laravel experts? Bij Calibrate hebben wij getalenteerde Laravel ontwikkelaars waar stuk voor stuk het enthousiasme vanaf druipt!

Door onze framework kennis kunnen wij Laravel ontwikkeling combineren met frontend frameworks en bouwen we custom webapps en grafische interfaces voor onze klanten. Laravel is een zeer populair PHP framework dat de laatste jaren zeer veel tractie heeft gekregen in de Open Source community. Wij zijn alvast fan en gebruiken Laravel ook in Gent, niet enkel omdat het zo soepel te gebruiken is, maar omdat we er gewoon fan van zijn!

Laravel

In onze referentiecase Tomorrowland: People of Tomorrow kan je onder andere lezen hoe we Laravel omringen met andere moderne technologie zoals Node.js of MongoDB om straffe web platformen op maat te maken. Of het nu een hip sociaal netwerk is, een business applicatie of een E-loket, met Laravel is echt veel mogelijk. 

Laravel ontwikkeling is slechts een onderdeel van ons dienstenaanbod. 

Benieuwd wat we zo nog allemaal doen? Of wil je liever eens grasduinen in onze referentiecases?

Neem contact op met onze Laravel-experts

Benieuwd naar de mogelijkheden van Laravel voor jouw website? Laat hier je gegevens achter of contacteer ons vrijblijvend: hello@calibrate.be.