Makkelijk backend beheer in Drupal

Content Management is meer en meer gericht op marketeers en marketing teams. De sleutel tot succes is hoe soepel je kan omgaan met media inhoud en hoe snel je er in slaagt om inhoud te publiceren.

Calibrate ontwikkelde in Drupal een gebruiksvriendelijke manier die marketeers toelaat om op een foutloze manier, zonder technische kennis, toch mooie pagina layouts te maken. Door het combineren van mooie, opgemaakte en dynamische blokken kan je in geen tijd een perfecte webpagina aanmaken.

Door het combineren van deze blokken bereikt een beheerder zonder enige vorm van technische kennis binnen enkele minuten een resultaat dat anders alleen weg gelegd is voor een software ontwikkelaar. Dit betekent een kostenbesparing en geeft meer mogelijkheden voor het team dat de website beheert. 

Bekijk hieronder zelf hoe makkelijk inhoudelijk beheer in Drupal kan zijn.

Herbruikbare content blokken

We voorzien voor content websites een aantal verschillende inhoud-blokken die kunnen gecombineerd worden. Voor e-commerce websites of andere specifieke doeleinden worden vaak ook andere blokken ontworpen. Het ontwerpen van een nieuw blokje is simpel en budgetvriendelijk.

​De combinatie van deze blokken maakt pagina opmaak kinderspel, zonder dat daar kennis van HTML en CSS voor nodig is. Het zorgt bovendien voor een consistente layout, die er steeds professioneel en overzichtelijk uit ziet, en maakt fouten in de layout bijna onmogelijk.

Bij het design van de websites gaan we met een inspirerende layout te werk. Onze aanpak zorgt er voor dat content beheerders steeds in deze inspirerende layout gaan werken terwijl er geen afwijkingen mogelijk zijn op het design. 

Bijkomende voordelen

Deze manier van werken is niet alleen veel gebruiksvriendelijker, maar zet ook functionaliteit beschikbaar die anders moeilijker wordt gemaakt voor content bijdragers, wanneer er gewerkt wordt met een standaard WYSIWYG editor. Door het werken met deze blokken zal het embedden van fotoalbums bijvoorbeeld mogelijk zijn op alle content types die deze functionaliteit gebruiken. 

De huisstijl van uw bedrijf wordt ook gewaarborgd, omdat alle styling inherent is aan elke blok en er geen tussenkomst meer nodig is van een ontwikkelaar of een andere persoon. 

Interesse? Neem contact op met een verantwoordelijke.