Exclusieve leadership masterclass
met Wouter Torfs

In deze gloednieuwe keynote blikt CEO Wouter Torfs terug op de start van webshop Torfs, zes jaar geleden. Hij definieert deze periode als “zes erg spannende en disruptieve jaren waarin de retail op zijn grondvesten daverde”. In deze boeiende keynote baseert Wouter zich op tien ‘lessons learned’ op vlak van strategie en leiderschap die ervoor zorgen dat een grote bedreiging voor Torfs een opportuniteit werd.

Calibrate's Sweet 15

Buiten deze niet te missen free masterclass vieren we eveneens het 15-jarig bestaan van Calibrate. Een verjaardag zonder traktatie is maar flauw. Daarom worden voor en na de keynote de tafels rijkelijk gevuld met fingerfood, hapjes en drank.

Smullend van grissini met pesto en gelakt buikspek op een bedje van rode paprika kan je de nieuwe inzichten over leiderschap bespreken met andere aanwezigen. Natuurlijk zijn ook de bekende en minder bekende Calibrate gezichten aanwezig waarmee u een babbeltje kan slaan.

Where the Magic happens

Datum
28 november 2019
Start
19u

Onder New Zebra is een gratis ondergrondse parking met 90 parkeerplaatsen voorzien.

Zebrastraat 32/001 - 9000 Gent

Sign me up!

Sign me up!

Netwerk Event

Wij gebruiken je gegevens enkel in kader van het event en houden deze bij tot een maand erna. We willen je graag persoonlijk aanspreken en vragen daarvoor bovenstaande gegevens.

Attendees