Calibrate is een Digital Marketing & Drupal Agency met hoofdkwartier in Kontich, Antwerpen. We zijn gevestigd op de Veldkant 4 in Kontich (gebouw "Main d'Or"), ideaal gelegen om onze klanten in Antwerpen en omstreken verder te helpen. Buiten Antwerpen hebben we ook kantoren in LeuvenGent en Kortrijk. 

Calibrate Antwerpen

Veldkant 4
2550 Kontich

Kontich

Waar parkeren? Er is voldoende parkeergelegenheid voorzien. Bij de voorziene plaatsen staan bordjes waarop 'Cronos Group' staat, de overkoepelende groep boven Calibrate - maar ook rondom onze headquarters kan je je auto wel telkens ergens kwijt.

Waar vind je ons? Aan de ingang van het gebouw kan je aanbellen. Via de trap  kan je ons terugvinden op de eerste verdieping.

Vanuit ons kantoor in Antwerpen helpen we onze klanten met het ontwikkelen van een digitale strategie en bouwen we gebruiksvriendelijke en moderne Drupal-websites.

Intussen werkt Calibrate met meer dan 50 front- en backend ontwikkelaars, ux-designers en marketeers, die stuk voor stuk met passie en kennis hun job uitoefenen. Het is deze passie die toelaat dat wij grote Drupal-projecten met veel succes afronden voor tal van klanten. 

fietsen

Bezoek ons kantoor in Antwerpen om te praten over je volgende project. We zetten de koekjes alvast klaar.