Amber

Het is gebeurd: na 3,5 jaar bij mijn eerste werkgever, heb ik de stap gemaakt om onbekend terrein te gaan verkennen. Na mijn Bachelor studie HR & Sales, werkte ik als Recruitment Consultant binnen een internationaal werving- en selectiekantoor. Doorheen de jaren ben ik daar zowel op professioneel als privé vlak enorm mogen groeien, maar ik voelde de drang om me te gaan verdiepen in interne HR.

Van nature uit ben ik ongelofelijk geïnteresseerd in de mens en help ik iedereen graag zo goed als ik kan. Daarnaast ben ik een optimist tot in de kist die andere mensen graag meeneemt in mijn positieve vibes. Toen ik zag dat Calibrate op zoek was naar een recruiter voor de groep die daarnaast zijn schouders zou zetten onder het Happiness@Work gedeelte, was ik meteen verkocht.

Na een enorm vlot sollicitatieproces (lees: twee gesprekken waarin jij als kandidaat centraal staat en er ruimte is voor een lach en een zwans) was het duidelijk voor mij: Calibrate is een bedrijf waar menselijkheid op nummer één staat en waar ik mezelf verder zie ontwikkelen de komende jaren binnen verschillende aspecten.

Daarnaast hebben ze een echt no nonsense mentaliteit, na die twee gesprekken was de zaak geklonken en drie weken later zat mijn eerste werkdag er al op.

Ik ben vanaf dag één: 

  • Hartelijk onthaald door alle collega’s 
  • Meegenomen in de wondere wereld van een web agency
  • Verleid tot dagelijkse verse “bokes” met charcuterie

Momenteel ben ik bezig aan mijn derde week en heb ik al verschillende gesprekken mogen volgen met kandidaten, onze Happiness@Work kick-off is achter de rug en we zijn bezig met de organisatie van de eerste verrassingsactiviteiten voor onze collega’s. 

Na bijna twee jaar van online apero’s, “ge staat nog op mute” conversaties en vast thuiswerken, gaan we er alles aan doen om onze verschillende kantoren zo vaak mogelijk terug samen te brengen. Ik sta elke ochtend op met super veel goesting om aan mijn dag te beginnen en ben benieuwd wat de toekomst nog zal brengen! 

Kriebelt het bij jou ook om een ander pad op te gaan?
Luister dan naar je buikgevoel en zet de stap!