Calibrate lanceerde succesvol het http://edison.vlaanderen platform met TribiCRM een combinatie van CMS (Drupal 8 ) & CRM (CiviCRM). TribiCRM is je springplank naar een krachtig contactbeheerplatform. Het biedt een eersteklas toolbox waarmee je website, contacten, evenementen en nog zo veel meer kan beheren. 

  • De gebruiksvriendelijkheid van de inschrijfprocedures voor kampen, workshops en losse workshops stond voorop. 
  • Op de nieuwe website wilde Edison ook de mogelijkheid bieden om een profiel aan te maken. Via dit profiel kunnen de deelnemers hun gegevens beheren. 
  • De nieuwe website omvat ook een integratie met de UCLL Payment Provider, zodat alle betalingen centraal beheert kunnen worden binnen Edison. 

Did you know?

Edison laat élke jongere tussen 4 en 18 jaar STE(A)M (Science, Technology, Engineering, Arts en Mathematics) ontdekken en omarmen.

Dankzij een brede, kwaliteitsvolle waaier aan activiteiten zoals innovatieve workshops, leerrijke kampen, boeiende festiviteiten en evenementen voor het hele gezin wil Edison jongeren klaarstomen voor de toekomst én om zich te verdiepen in STE(A)M. Deze activiteiten komen tot stand door de verbindende samenwerking tussen verschillende STE(A)M-voortrekkers binnen Edison. Edison is op haar beurt één van de 13 STE(A)M-partnerschappen van VLAIO.

Edison kiest hierbij voor een aanpak die élk meisje en élke jongen warm maakt voor STE(A)M. Een aanpak die hen bewuster laat kennismaken met hun talenten en aanzet tot levenslang leren. Edison wil deelnemers bij elke activiteit uitdagen en hen versterken in STE(A)M-competenties en 21ste-eeuwse vaardigheden.

Bij Edison staat de jeugd centraal. Edison is de gids die hen bewuster laat omgaan met hun huidige kennis en hun latere studierichting en beroepskeuze.  

TribiCRM

TribiCRM heeft een boon voor de vrijwilligers- en non- profitsector, maar is een uitgelezen digitale partner voor een brede waaier aan organisaties.  

Ons team heeft een brede technische expertise en gaat proactief op zoek naar individuele oplossingen voor 
alle klanten, groot of klein. Samen halen we het beste uit je klantenrelaties en creëren we een website die werkt voor jou, niet omgekeerd.  

Gebruiksvriendelijk

We combineerden Drupal 8 en CiviCRM in één digitaal platform om geweldige content authoring functionaliteiten te combineren met nog betere administratietools. We hebben de backend ervaring eenvoudig en soepel gemaakt om uw leven makkelijker te maken. Creëer prachtige webpagina's binnen enkele minuten en gebruik uw gegevens als webcontent op uw publieke webportal.

tribi

Contentblokken

Met een eenvoudig te gebruiken set van contentblokken kunt u webcontent invoeren waar u maar wilt, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de technische aspecten. Met TribiCRM kunt u niet alleen uw CRM-contacten, evenementen en donaties beheren, maar deze ook presenteren aan uw bezoekers op uw webpagina's, allemaal in dezelfde look en feel die u gewend bent. Het maken van content als redacteur is heel eenvoudig.

TribiCRM biedt een complete set van bouwstenen om binnen enkele minuten mooie pagina's te realiseren. Kies gewoon een type content om bouwstenen te creëren en te combineren. Er is een hele set van blokken om uit te kiezen. Sommige blokken maken het mogelijk om direct content aan te maken, terwijl andere blokken contentcontainers zijn die in staat zijn om content te tonen die elders in het systeem is aangemaakt en beheerd: contacten, evenementen, fotoalbums en formulieren.

Man

Wil jij meer informatie over TribiCRM een combinatie van CMS (Drupal 8) en CRM (CiviCRM)?