Onze user experience designers zorgen er voor dat ideeën vorm krijgen. Aan de hand van een uitgekiende conversiestrategie bepalen we hoe je boodschap optimaal converteert naar resultaat.

De informatie architectuur

Als eerste stap zorgen we dat de inhoud en structuur van de website goed op elkaar afgestemd zijn, en identificeren we de absolute must-haves op je website. Zo maak je van een website bezoeker een website gebruiker.

Target

Bepalen van de toptaken

Op basis van je eigen doelen en het doelgroepen onderzoek uit de strategische fase bepalen we de lijst van top taken en secundaire taken. 

Audit 2

Content + User Journeys = Conversie

In de content strategie bepalen we welke content in de website structuur wordt gegoten. De User Journeys leiden de bezoeker via de kortste weg naar zijn doel.

User Journeys

User Journeys & Informatie architectuur

User journeys beschrijven welke wegen de bezoeker kan afleggen naar de verschillende toptaken. Zo bundelen we de navigatiepaden in een overzichtelijk geheel dat kan omgezet worden in een gebruikersinterface.

Het resultaat gieten we een overzichtelijk rapport dat het geheel van de Informatie architectuur vormt. Het zorgt voor duidelijkheid, efficiëntie en resultaat op je nieuwe website. 

Gesprekje plannen over een betere conversiestrategie?

Wireframe en design Diggit

Van idee tot prototype

Onze ontwerpers starten met jouw input in de vorm van ruwe ontwerpen. Die worden uiteindelijk volledig interactieve prototypes. Via dynamische wireframes of meteen via rapid application development.

Zo komt je project echt tot leven.

Onze wireframes en prototypes zijn een fundamenteel instrument om alle neuzen in dezelfde richting te krijgen.  Je kan ze als klant ten allen tijde online raadplegen.

Optimale conversie

Conversie is hét belangrijkste woord als je online actief wordt: wat is het doel achter elke pagina en ieder stukje content dat je je bezoeker voorschotelt? Calibrate zoekt én vindt voor jou het antwoord op die essentiële vraag.

Je site gewoon opvullen met content is tijdverlies: alles moet gebeuren met een duidelijke reden. Elke pagina moet zo gemaakt zijn dat ze je bezoeker naar de juiste micro- (bijvoorbeeld een inschrijving op je nieuwsbrief) of macroconversie (bijvoorbeeld een online aankoop) leidt. Die omzetting naar een bepaald doel zie je natuurlijk liefst zo optimaal mogelijk renderen, zodat dat steeds herhalend proces zo vaak mogelijk tot een goed einde leidt. En zodat jij na een tijdje omringd wordt door talloze nieuwsbriefabonnees en/of online bestellingen.

Wist je dat?

Een weldoordachte User Experience ontwerp de conversie rate van je website kan doen stijgen met 400%?

En dat 74% van je bezoekers graag terugkeren als je UX geoptimaliseerd is voor mobiele toestellen?

Zowel tijdens het voortraject (wireframes, UX en design) als tijdens de verschillende ontwikkelingsfases stond Calibrate steeds open voor discussie, nieuwe suggesties of wijzigingen. Uitstekend projectmanagement en transparante communicatie zorgden voor een fijne samenwerking.
Margit Bal
 / 
Algemeen Directeur Herita
Margit Bal
Calibrate opleiding

Omringd door het juiste team

Het uitwerken van de content strategie is specialistenwerk. User Experience designers werken hand in hand met content strategen om de beste gebruikerservaring voor te bereiden. 

We omringen je met de experts in ons projectteam en nodigen je uit voor een aantal workshops waarbij we de resultaten tussentijds bespreken en samen bijsturen. Zo ontstaat er een één visie die de beste combinatie van is van jouw know-how en onze expertise.

Axure Logo

Onze UX designers ontwerpen mobile friendly interfaces en gieten deze in high fidelity wireframes die de sleutel vormen naar een succesvol project. Dat doen we in Axure RP Pro, een enorm krachtig prototyping pakket.

fietsen

Ben je op zoek naar een digitale partner die altijd kwaliteit levert?

Webdesign en branding

Na het ontwerp van de User Experience starten we aan de grafische uitwerking van de website.

Onze ontwerpers gaan creatief aan de slag en maken je website uniek en aantrekkelijk.

Een bredere projectaanpak

Het grafische ontwerp is één van de mogelijke fases in onze bredere project aanpak.

Ontdek welke diensten Calibrate aanbiedt binnen onze Full Service aanpak.