Onze content marketeers staan je bij in het produceren van inhoud voor al je digitale communicatie. We helpen je met SEO - proof content zodat je optimaal scoort in zoekmachines.

Wij zijn jouw springplank

Onze copywriters geven een boost aan jouw team. Dat doen we door in team samen te werken, zodat jouw mensen leren van onze mensen. Het doel is om onze klanten zelfvoorzienend te maken wanneer je dat wenst.

Scoren in zoekmachines

Onze mensen zijn gespecialiseerd in het schrijven van teksten die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. We combineren SEO en SEA campagnes om je cijfers te boosten.

Op al je online kanalen

Website

We schrijven teksten die helder, to the point en volgens jouw tone-of-voice zijn. We leveren nieuwe creatieve ideeën voor landingspagina's en blogartikels.

E-mail

We schrijven e-mails die de boodschap duidelijk overbrengen en zorgen voor een vlotte opmaak van je e-mail campagnes.

Social Media

We brengen je boodschap op je social media kanalen. We richten een content kalender in die we in samenspraak en op jouw tempo beheren.

Online pharmacy

SEO opleidingen

We leiden je op in het schrijven van teksten die geoptimaliseerd zijn voor weergave op het internet, en waar de zoekmachines goed hun weg in vinden. Naast de praktische richtlijnen krijg je ook enkel technische tips en een goed algemeen beeld van alle aspecten van SEO geoptimaliseerde teksten. 

Google Logo

Gecertificeerde experts

Onze marketing experts zijn gecertificeerd in verschillende opleidingen van de Google Marketing Suite. 

Mooi design, boeiende inhoud en een geweldig product zijn allemaal essentiële elementen van je digitale marketingstrategie, maar vlotte en uitnodigende copywriting is minstens even belangrijk.

De aandacht van je bezoekers trekken en ze overtuigen van je doel - of dat nu kopen, downloaden, abonneren of wat dan ook is - is cruciaal om te kunnen slagen in je opzet. Tegelijk geeft Calibrate bij copywriting en het opmaken van pagina’s SEO (Search Engine Optimization) meer dan de nodige aandacht, want die bepaalt hoe snel je website of product gevonden wordt via online zoekmachines. Dt-fouten en andere taalkundige blunders werken al snel als afknapper voor potentiële klanten, onthout dat goet!

Alle marketing diensten

Naast content marketing bieden we ook alle andere digital marketing diensten aan

Onze aanpak

Calibrate is een Full Service Digital Agency. Benieuwd naar onze expertise?