Marketing gebaseerd op cijfers. Performance marketeers bijten zich vast in een doel en voeren een strategisch marketing plan uit.

Rocket

Wat is Performance Marketing?

Performance marketing is een strategische combinatie van brand marketing en betaalde online advertising. De efficiëntie en het resultaat worden voortdurend geëvalueerd door digital marketeers in functie van het marketing plan.

Device online

100% online

Performance marketing omvat meer dan enkel je website. Je advertising campagnes, social media en automated marketing platform werken samen om je doelen te bereiken.

Paper plane

Op jouw ritme

Elke organisatie heeft unieke doelen en middelen. We stellen een marketing aanpak op maat voor zodat je kan groeien op je eigen tempo.

Checklist

Transparant

We werken samen in een duidelijk plan, waarbij budget en vooruitgang transparant wordt gerapporteerd.

googling

Performance marketeers

Het Calibrate marketing team biedt je proactief advies, gebaseerd op cijfers en inzichten. We werken iteratief samen naar het gewenste resultaat.

Did you know?

De gedrevenheid naar cijfers en doelen begint al in de strategische fase van je project. We starten vaak met de KPI definitie.

Meten is weten

Een cruciaal aspect van performance marketing is het meten van al je data. Als deel van een Digital Experience Platform zorgen we ervoor dat jouw data volgens de huidige privacy richtlijnen wordt gemeten. 

Conversion marketing

Geen website zonder bezoekers, zoveel is duidelijk. Hoe goed de content ook mag zijn, je moet er echter ook voor zorgen dat mensen jouw site eruit kiezen om te bezoeken. Dat is alvast het beginpunt, maar liefst van al overtuig je hen nadien ook om over te gaan tot die beoogde conversie.

Of je nu wil dat jouw bezoekers nu iets downloaden, iets aankopen of zich gewoon inschrijven op jouw nieuwsbrief, je zal hen sowieso moeten overtuigen van jouw doelstelling en alles op je website - subtiel of minder subtiel, die keuze laten we aan jou over - richting conversie sturen. We kunnen je dan ook op verschillende manieren een duwtje in de rug geven door jouw conversiemarketing op punt te stellen en bij te sturen waar nodig. Zo kan Calibrate bijvoorbeeld je Web Usability (de gebruiksvriendelijkheid van je website) nagaan en verbeteren om je bezoekers op die manier zowel op communicatief, grafisch als technisch vlak een zo aangenaam mogelijke tripje op jouw webstek te kunnen voorschotelen. Verder kunnen we ook jouw bezoekersstatistieken grondig analyseren, landingspagina’s creëren en optimaliseren of door professionele webcopywriting ervoor zorgen dat je bezoekers overtuigd raken van jouw doel. Heeft deze tekst je al weten imponeren? Dan weet je dat dat laatste argument alvast stevig op punt staat.

Een volledige aanpak

Performance marketing omvat een combinatie van marketing diensten die zowel in opstart als uitvoering worden toegepast.

Jouw strategisch plan

Elk marketing plan is het resultaat van een digitale strategie. Zo ben je optimaal voorbereid.