De content -en mediastrategie vormt de brug tussen de strategische fase en de ontwerp fase binnen je project. We staan stil bij de boodschap die we gaan brengen aan de bezoekers en leggen hier het fundament van je online verhaal. We helpen je digitaal te communiceren binnen een omnichannel strategie. 

Social media

Je communicatie voeren op social media is vaak een uitdaging. Welke kanalen kies ik? Wat is het verschil tussen twitter en instagram communicatie en hoe kies ik de beste vormgeving? 

Calibrate helpt je met een communicatieplan en een duidelijke social media strategie.

Omnichannel digital marketing

Wanneer je via verschillende kanalen relevant kan communiceren naar je doelgroep, leidt dat tot een groter bereik van je doelgroep. We helpen je met het opstellen van een omnichannel digitale communicatie strategie. Onze digital marketeers helpen je met het opstellen van geïntegreerde communicatie campagnes.

Calibrate doet altijd dat tikkeltje extra moeite om mee na te denken en te begrijpen waar we juist naartoe willen.
Ico Maly
 / 
Docent nieuwe media en Politiek (Universiteit Tilburg) en hoofdredacteur van Diggit Magazine
Ico
Hiring

Wees relevant

De juiste boodschap naar het juiste publiek, op het juiste moment. De heilige graal voor content marketeers en erg belangrijk voor je online succes. Kennis over je doelgroep is essentieel om je boodschap efficiënt over te brengen. Evengoed moet je jouw content plan strategisch aanpakken. Een B2B publiek spreek je anders aan dan een B2C doelgroep, bijvoorbeeld.

Wij helpen je om je boodschap aan te scherpen en vorm te geven zodat je boodschap uiterst relevant wordt voor je bezoekers. 

Conversion rate

Content personalisatie

Gebruikers die gepersonaliseerde content voorgeschoteld krijgen, zijn 120% meer geneigd om in te gaan op jouw boodschap. Content personalisatie zorgt ervoor dat je boodschap altijd een hoge relevantie heeft, wat zorgt voor merkbare betere conversie. 

Website personalisatie bestaat in veel vormen. Calibrate adviseert je in alle situaties over de juiste manier om personalisatie aan te pakken. Via ons Digital Experience platform realiseren we jouw persoonlijke verhaal.

redirect pages

Content analyse en migratie.

Heb je al een website en is die toe aan een opfrissing? Wij brengen je huidige content in kaart en maken een grondige analyse van het content plan in functie van de nieuwe website. Bestaande content met positieve waarde voor bezoekers en zoekmachines wordt ondergebracht in de nieuwe inhoud. We helpen je ook met migratie van je legacy content, via manuele of automatische content migratie.

Calibrate opleiding

Wil jij ook werken aan een beter online verhaal? We helpen je graag verder met content strategie en marketing. 

De volledige strategische aanpak

De content strategie en media strategie past binnen een breder strategisch plan. Calibrate helpt zijn klanten bij het volledige digitale strategische plan.

Doelgroepenonderzoek

Je kan geen strategie bedenken zonder kennis te hebben van je doelgroep. We onderzoeken het gedrag van je bezoekers én potentiële bezoekers.