Een technische strategie vertaalt zich in een grondige technische analyse, die reeds vanaf het begin een stevige basis vormt voor de rest van je project. Zo ben je optimaal voorbereid voor het volledige project.

Holistische aanpak

Digitale strategen, User Experience designers en technische analisten werken samen in één geïntegreerd team. Zo ontstaat er in elk van deze project fases een holistische project visie, waarbij het technische aspect rekening houdt met de volledige context van het project.

Neutraal en doelgericht

Samen met de platformstrategie is de technische analyse vooral neutraal en doelgericht. Calibrate beheerst een zeer breed palet van technische oplossingen, waardoor wij steeds de beste technische keuzes maken.

Did you know?

Calibrate alle technische documentatie steeds bijhoudt in een Technical Cookbook? Dat is een centrale plaats waar tijdens het project alle technische informatie gebundeld en up-to-date is. Zo is er voor iedereen ten allen tijde één plek om informatie te raadplegen en te updaten.

Calibrate opleiding

De essentie in een transparante rapportering

Als klant is het vaak moeilijk om te impact van technische beslissingen te begrijpen. Wij streven er steeds naar om de essentie van de voordelen en nadelen van alle keuzes duidelijk voor te schotelen, zodat elke klant binnen het partnership met Calibrate, de beste keuze kan maken voor zijn organisatie. 

Tijdens interactieve contact momenten wordt de technische strategie helder voorgesteld.

Wat ons vooral beviel aan Calibrate, was de duidelijke, open en snelle communicatie. We wisten op elk moment aan welke ontwikkelingen ze werkten, hoeveel er van het budget reeds verbruikt was, welke keuzes we konden maken, welke vragen out of scope waren,…
Tineke Van Engeland
 / 
Digital marketeer bij CM

Praat met de technische experts

Met meer dan 15 jaar ervaring in deze innovatieve digitale sector, hebben we heel wat technische expertise te bieden.

Heb je een technische uitdaging die je ons graag eens voorschotelt? Wij geven je graag het gepaste advies.

Technische ontwikkeling

We bieden ons technische diensten aan in twee grote pijlers: Web Content Management en de ontwikkeling van web applicaties op maat. 

Op deze manier kunnen we elke technische uitdaging aan.