Sinds 2014 is Digital Agency Calibrate flink gegroeid met de oprichting van een nieuw bureau in Gent. Strategisch gevestigd op de Gaston Crommenlaan 8 aan de Zuiderpoort in Ledeberg zijn we sindsdien ideaal gelegen om ook onze klanten in Oost- en West-Vlaanderen verder te helpen. Buiten in Gent, hebben we ook kantoren in AntwerpenLeuven en Kortrijk.

Calibrate Gent

Onze locatie in de Zuiderpoort is makkelijk te vinden.  Het adres is Gaston Crommenlaan 8 bus 5, 9050 Ledeberg.

Wanneer je aankomt, kan je best parkeren in de Q-Park parking van de zuidertoren.  Daarna wandel je (nog steeds ondergronds) naar "Esplanade 8" waar je de lift neemt naar verdieping 1.
In de ondergrondse parking kun je de bewegwijzering volgen naar 'Cronos', ons moederbedrijf.

Vind je 't niet? :-) Geen probleem, bel ons op 09 210 16 32

Digital marketing agency in Gent

Calibrate is een 360° Web Agency.

Wij bedenken voor onze klanten eerst een Digitale Strategie. Vervolgens bouwen wij krachtige webplatformen. Ook na het bouwen werken we voortdurend verder aan de groei van jouw bedrijf.

Nood aan Digital marketing advies? Op zoek naar een partner om je SEO-score te verbeteren? Je bent hier aan het juiste adres.

Open Source Expert in Gent

Op zoek naar een technische partner met 12 jaar ervaring? Onze Open Source-experten staan voor je klaar!

Met onze oplossingen op maat ontwerpen en bouwen wij Webservices en -interfaces die voldoen aan de meest moderne standaarden. Via PHP frameworks zoals Laravel of Symfony bouwen wij straffe toepassingen, zoals een E-loket of een zoekmachine op maat. Met Drupal bouwen wij content management websites die een marketeer toelaat om zelf websites te beheren, zodat website marketing een makkie wordt!

Open Source Consultancy in Gent

Uiteraard kan je bij Calibrate Gent ook terecht voor Drupal-consultancy, Laravel & Symfony-consultancy en React.js & Angular.js-consultancy.

Wil je weten wat wij zoal bereiken met onze oplossingen? Lees enkele van onze cases.

fietsen

Vragen of advies nodig? Neem vrijblijvend contact op met ons.