Drupal logo

Calibrate bouwt gebruiksvriendelijke Drupal websites waar jouw team mee aan de slag kan. Met ons Drupal Digital Experience Platform bied je jouw bezoekers de beste surfervaring.

Marketing & corporate websites

Geef je marketing team de oplossing die ze écht nodig hebben. Een marketing website die perfect samenwerkt met de beste marketing tools.

Kennisportalen

Met Drupal bouwen we stevige publieke webportalen, waarmee je een grote hoeveelheid gegevens efficiënt beheert én ontsluit naar het grote publiek.

Employer branding en HR

We bouwen publieke recruiteringskanalen die gekoppeld zijn aan je bestaande HR software, of bouwen je Applicant Tracking System op maat.

Intranet en extranet

Wist je dat Drupal perfect is om je intranet en extranet te bouwen? Je kan zo je bedrijfscommunicatie intern versterken door een performant intranet.

De kennis van Drupal en de actieve deelname aan de community zorgen ervoor dat Calibrate onze nieuwe websites technisch naar een hoger plan heeft gebracht, zonder de flexibiliteit te verliezen.
Filip Willems
 / 
Q8 Head of Marketing Benelux
Filip Willems

De juiste platformkeuze

Het Drupal DXP wordt zo ingezet dat het voor veel situaties de beste oplossing is. Binnen een open marketing strategie kiezen we de componenten voor jou op maat, zodat je met een Drupal website aan de slag gaat die écht bij je past.

Klaar om te groeien

Met onze website oplossingen ben je klaar om te groeien. De architectuur en technologie is op er voorzien mee te schalen met de noden van je organisatie.

Focus op resultaat

We helpen je met het definiëren van je boodschap op de website en geven vorm aan een betere User Experience. Zo bereiken we je projectdoelen.

Drupal service & support

We bouwen niet alleen je website maar bieden ook ondersteuning via ons geolied support team. Zowel technische support als ondersteuning voor je marketing team.

Drupal diensten

Op zoek naar specifieke Drupal diensten?

Calibrate DXP

Bij onze Drupal projecten bieden we een Digital Experience Platform aan waarmee we onze klanten een competitief voordeel geven. Benieuwd?

Drupal logo

Drupal is een content management systeem dat in de Open Source wereld z'n gelijke niet kent. Het is ongelofelijk flexibel, breed inzetbaar en bruikbaar voor tal van doeleinden. 

Calibrate bouwt al sinds het vorige decennium Drupal website met kennis van zaken en een solide aanpak. Niet alleen wij vinden Drupal fantastisch, ook wereldwijd vind je duizenden enthousiaste Drupal developers die bouwen aan en mét Drupal. Benieuwd wat Drupal zo goed maakt? 

Klaar om samen te werken met dit fantastische team?

Calibrate en Codana team