Drupal 8 is end of life in november 2021. Tijd om je voor te bereiden voor Drupal 9! 

Nog niet aan gedacht? Lees dan zeker Steven Van Den Hout z’n key takeaways in ons Drupal 9 nieuwsartikel. We ontwikkelden bovendien een Drupal 8 checklist zodat wij in een paar klikken kunnen bepalen hoe makkelijk de update naar Drupal 9 kan gebeuren.  

Een upgrade naar Drupal 9 op maat van jouw website!

website

Een Drupal upgrade is ook een uitstekend moment om je af te vragen of je website wel oplevert wat je er van verwacht.

Je investeert tenslotte in je Drupal website omdat je er resultaten mee wil bereiken, en die zijn niet alleen afhankelijk van de technologie. Ook de strategie, gebruikerservaring en digitale marketing performantie zijn cruciaal.  Voor een full service website audit kan je bij ons terecht.

Digitale scan

Via een eerste digitale scan leggen we meteen de strategische pijnpunten van je digitale aanwezigheid bloot.

Expert UX review

We leggen de drempels bloot die je bezoekers ervaren, om je online conversie te verbeteren. 

Drupal audit

De Drupal audit wijst uit je website technisch gezond, veilig en toekomstbestendig is. 

"Op basis van kwantitatief onderzoek werd de structuur en het UX design van onze website aangepakt. De website ziet er frisser en luchtiger uit. Trots op het resultaat! "
Annemie Van Dijck
 / 
Strategisch Marketeer
Target 2

Wanneer we een audit of expert review uitvoeren, gaat dat ook altijd gepaard met persoonlijk klantencontact in de vorm van een presentatie van de resultaten. Met concreet advies naar volgende stappen. Zo kan je als klant goed begrijpen waar de noden en opportuniteiten liggen en beslis je natuurlijk zelf over de volgende stappen. 

Lisa Hendrickx

Interesse?

Neem dan snel contact op met Lisa, onze Digital Business advisor.  

Did you know?

Wij ook WCAG audits uitvoeren? Via de WCAG standaard maken we je website gebruiksvriendelijk voor blinden en slechtzienden, voor een optimale toegankelijkheid.