Craft CMS

De beste CMS gebruikerservaring gekoppeld aan een rijke set aan functionaliteiten. Craft CMS is de rijzende ster binnen de wereld van Web Content Management. Ontdek waarom.

Snel en makkelijk content beheren

Als klant beheer je je website in een zeer eenvoudige en intuïtieve interface. De backend van Craft CMS is specifiek ontworpen voor helderheid en gebruiksgemak.

Krachtige plugins

Craft CMS heeft een zeer goede plugin store, die gevuld is met plugins voor uiteenlopende doeleinden. Elke plugin is meteen gebruiksklaar en rijk aan functionaliteit.

CMS en E-commerce

Craft CMS en Craft Commerce vormen samen één geheel, waardoor je met je webwinkel vlot gestart bent met content marketing en online verkoop.

Waarom kiezen wij voor Craft CMS?

Na Drupal, is Craft CMS onze voornaamste keuze om websites voor verschillende doeleinden te maken. Pixel & Tonic, de makers van Craft CMS, geloven dat beheer van een Web CMS altijd uiterst gebruiksvriendelijk moet zijn, en op dit concept is Craft CMS volledig gebaseerd. 

Het gevolg is dat Craft CMS in alle facetten makkelijk, flexibel en enorm rijk is aan mogelijkheden. Voor ontwikkelaars is het snel en flexibel te gebruiken. Voor beheerders is inhoudelijk beheer een makkie en voor IT managers is het een stabiele, veilige keuze. 

Craft CMS live preview

Beheer je content als een pro

Craft CMS maakt het echt gemakkelijk om je pagina's te beheren. Via een intuïtieve gebruikersinterface maak je nieuwe content aan of maak je makkelijk wijzigingen in bestaande inhoud. Via de Live Preview functie zie je meteen hoe het eindresultaat er zal uit zien. 

Site beheer

Beheer van afbeeldingen, gebruikers & rollen zit ingebakken in Craft CMS en is alweer... je raadt het, kinderspel.

Craft Commerce

E-commerce

Binnen Craft Commerce vind je alles wat je nodig hebt: producten, promoties en kortingen. Maar ook custom checkouts, rapportering en nog veel meer.

Marketing & Commerce

Commerce is strak geïntegreerd in je CMS. Je producten kan je meteen verwerken in je blogs, landingspagina's of andere content.

Digital Pulse Logo

We bundelen onze Craft kennis in een specifiek competence centre: Digital Pulse. Daar leggen we ons volledig toe op de kennis van Craft CMS en bouwen er fantastische platformen mee. 

Graag een demo?

We geven je graag een duidelijke demo van Craft CMS. Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op. Je mag ons natuurlijk ook zelf bellen. 

embed