Calibrate bouwt websites en webapplicaties op maat met Laravel en Symfony. Met deze 2 PHP frameworks bieden we telkens de beste oplossing voor alle web applicaties.

Laravel

Laravel

Laravel is een MVC framework dat getypeerd wordt door een snelle ontwikkelingstijd, veel integratie mogelijkheden en de beste veiligheid. Daarom is Laravel het meest populaire PHP framework.

Symfony

Symfony

Symfony is hét framework waar zoveel andere PHP software op gebaseerd is. Het biedt een set van herbruikbare PHP bibliotheken. Het is de beste basis voor grote webapplicatie projecten.

Did you know?

Ons framework development team is gegroepeerd onder de naam Codana? Via deze dedicated projectteams voeren wij maatwerk PHP en Javascript projecten uit. Je leest er alles over onze PHP -en Javascript projecten.

Een bredere projectomkadering

Het ontwikkelen van Laravel en Symfony applicaties gebeurt doorgaans in het kader van een breder project. Calibrate helpt zijn klanten met strategie, ontwerp, ontwikkeling en marketing. 

Projectuitvoering of consultancy

Laravel en Symfony doen we vaak in project modus maar net zo goed staan onze consultants klaar om je ter plekke te helpen bij je project.

fietsen

Ben je op zoek naar een digitale partner die altijd kwaliteit levert?