We bouwen webapps waar mensen blij van worden. Web applicaties die de oplossing zijn voor uitdagingen binnen je organisatie.

Feilloos projectmanagement, frequente afstemming en creatieve en competente ontwikkelaars zorgden ervoor dat MyCompass het instrument werd waarnaar we op zoek waren. Een mooi voorbeeld van co-creatie tussen ontwikkelaar en klant.
Steven Vanmol
 / 
Odisee Coördinator MyCompass
Steven Vanmol

Een aanpak op maat

Voor de ontwikkeling van web applicaties moet je kunnen rekenen op de beste service. Ons applicatie team omringt je met een transparante project aanpak en advies op maat.

De juiste platformkeuze

Voor elk project hebben wij een aanpak op maat. Daarbij adviseren we onze klanten bij de keuze in CMS technologie. Calibrate werkt met Drupal en Laravel als voornaamste backend technologieën.

Klaar om te groeien

Met onze website oplossingen ben je klaar om te groeien. De architectuur en technologie is op er voorzien mee te schalen met de noden van je organisatie.

Service & Support

We bouwen niet alleen je website maar bieden ook ondersteuning via ons geolied support team. Zowel technische support als ondersteuning voor je marketing team.

De beste gebruikerservaring

We helpen je met het definiëren van je boodschap op de website en geven vorm aan een betere User Experience. Met het oog op conversie als voornaamste doel.

Open Source Power

Web applicaties zorgen voor automatisatie

Met onze web applicaties maken we de oplossing op maat die je nodig hebt je bestaande processen te verbeteren. Ze zijn de lijm die alles met elkaar verbindt.

Diverse toepassingen

Met onze web applicaties maken we klantenportalen, intranet sites, dashboards, bestelplatformen, leerplatformen en alle andere specifieke projecten die je nodig hebt. Past je idee niet in een standaard CMS website? Dan hebben wij vast een oplossing voor jou.

Flexibel en toekomstgericht

Onze technologie is er op gericht om je de beste mogelijke technische horizon te geven. Wij adviseren je bij de optimale platformkeuze.

Progressive Web apps

Vergeet dure ontwikkeling om native mobile applicaties te maken. Progressive Web Applicaties zijn een pak voordeliger en moderner.

We maken webapps met passie en expertise. Klaar voor een kennismaking?

embed

Technologie

We gebruiken PHP -en Javascript technologie om onze web applicaties te maken.  Daarbij zetten we enkel solide frameworks in zoals Laravel, Symfony en React.js

Ons team

Het web applicatie team bij Calibrate is gegroepeerd onder de naam Codana.

Ze hebben zelfs een aparte website waar je meer kan leren over onze specifieke project aanpak voor web applicaties. Meer weten?

Device online

Wat is een webapp?

Bij een applicatie denk je onmiddellijk aan een app die aangeboden wordt in een app-store, of je op je computer moet installeren, maar dat geldt niet voor webapps. Een web app is namelijk een applicatie die te vinden is door een URL in te voeren in de webbrowser. De bezoekers moeten dus geen applicatie downloaden, maar kunnen er eenvoudig naartoe surfen via smartphone, tablet of desktop. Je app wordt zo zonder veel moeite verspreid onder grote aantallen gebruikers, eender welk toestel of operating system ze verkiezen.

Wacht, heb ik dan geen smartphone app meer (nodig)?

De meest moderne technologie, zoals het gekende ReactJS framework, laat toe om dynamische webapps te bouwen welke qua gebruikerservaring zeer dicht in de buurt komen van native apps. Dat bespaart kosten in ontwikkeltijd en onderhoud. Enkel voor zeer specifieke zaken zoals games of verregaande interactiviteit is vandaag het ontwikkelen van een native app nog verantwoord. 

fietsen

Graag een demo van onze web app technologie? We nodigen je graag uit om te bekijken wat ons team voor jou kan betekenen.