Drupal logo

Calibrate bouwt gebruiksvriendelijke Drupal websites waar jouw team mee aan de slag kan. Met ons Drupal Experience Platform bied je jouw bezoekers de beste surfervaring.

Marketing & corporate websites

Geef je marketing team de oplossing die ze écht nodig hebben. Een marketing website die perfect samenwerkt met de beste marketing tools.

Online portals

Met Drupal bouwen we stevige publieke webportalen, waarmee je een grote hoeveelheid gegevens efficiënt beheert én ontsluit naar het grote publiek.

Employer branding en HR

We bouwen publieke recruiteringskanalen die gekoppeld zijn aan je bestaande HR software, of bouwen je Applicant Tracking System op maat.

Intranet en extranet

Wist je dat Drupal perfect is om je intranet en extranet te bouwen? Je kan zo je bedrijfscommunicatie intern versterken door een performant intranet.

De kennis van Drupal en de actieve deelname aan de community zorgen ervoor dat Calibrate onze nieuwe websites technisch naar een hoger plan heeft gebracht, zonder de flexibiliteit te verliezen.
Filip Willems
 / 
Head of Marketing Benelux
Filip Willems

De juiste platformkeuze

Voor elk project hebben wij een aanpak op maat. Daarbij adviseren we onze klanten bij de keuze in CMS technologie. Calibrate werkt met Drupal en Laravel als voornaamste backend technologieën.

Klaar om te groeien

Met onze website oplossingen ben je klaar om te groeien. De architectuur en technologie is op er voorzien mee te schalen met de noden van je organisatie.

Focus op conversie

We helpen je met het definiëren van je boodschap op de website en geven vorm aan een betere User Experience. Met het oog op conversie als voornaamste doel.

Service & Support

We bouwen niet alleen je website maar bieden ook ondersteuning via ons geolied support team. Zowel technische support als ondersteuning voor je marketing team.

Tevreden Drupal klanten

Calibrate DXP

Bij onze Drupal projecten bieden we een Digital Experience Platform aan waarmee we onze klanten een competitief voordeel geven. Benieuwd?

Boek een demo

embed

Drupal ontwikkelaars nodig?

Ben je op zoek naar een ervaren Drupal ontwikkelaar? Calibrate is sinds 2004 actief in de Drupal wereld. We bieden hoge kwaliteit in Drupal ontwikkeling, door onze jarenlange ervaring, solide werkmethodes en ons belangrijkste wapen: ons gezond verstand. 

Drupal logo

We zijn echte rotten in het vak. Drupal is onze core business, dat bewijzen we door ons werk voor veel grote en kleine klanten. Hoe spelen we dat klaar? Onze ontwikkelaars hebben jarenlange ervaring, en nieuwe aanwinsten in het team leren het Drupal vak onder de vleugels van senior Drupal ontwikkelaars.

Onze ontwikkelaars behalen allemaal een Drupal ontwikkelaars-certificaat in de vorm van een Acquia certificaat. Een duidelijk kwaliteitslabel dat aantoont dat Calibrate de hoogste kwaliteit biedt in Drupal ontwikkeling. Daarnaast hanteren wij alle moderne coding standaarden en hebben we intern een goed geoliede machine, die er voor zorgt dat Drupal websites netjes worden beheerd. 

Content Management Systemen moeten vooral flexibel zijn. Elke klant heeft zijn eigen noden. Door onze jarenlange ervaring met Drupal kan Calibrate jou vlot helpen. Met Drupal als centraal systeem genieten onze klanten van een krachtige oplossing die vanuit een Open Source filosofie ter beschikking gesteld wordt. Onze insteek: "empower the client".