You are here

logo_solution logo_solution logo_strategy logo_strategy logo_support logo_support
Wij zijn sterk in denkwerk. Dromen is leuk, maar zomaar in het diepe duiken doe je beter niet. Begin aan je digitale draaiboek.
logo_solution logo_solution logo_strategy logo_strategy logo_support logo_support
Wij zijn sterk in doen. Calibrate bouwt weboplossingen op maat met open source technologieën.
logo_solution logo_solution logo_strategy logo_strategy logo_support logo_support
Breek door je digitale dak. Dat tikkeltje meer, dat ene extraatje voor een vlotte groei van je digitale aanwezigheid.

Web Development, web design en hosting

Calibrate bouwt websites en online platformen met moderne frameworks. Met onze technische knowhow vertalen we jouw online strategie in vlotte webapplicatiesintranettenwebsites en multisites en ook webshops

CMS

CMS

Content management is ons ding. Wij zijn echte Drupal-experts, CMS-systemen kennen voor ons geen geheimen.

Met ons gecertificeerd Drupal-team kunnen wij alle projecten aan. Dankzij onze expertise kunnen we kleine projecten efficiënt uitvoeren en grootschalige Drupal-projecten grondig en met kennis van zaken aanpakken. Bij Calibrate stoot je dan ook niet op verrassingen, maar krijg je wel de garantie op mooie, toekomstgerichte oplossingen voor jouw web content management.

 

Framework Development

Front-endapplicaties die vlot werken op PC, smartphone of mobile app.  Back-endapplicaties die via API's en webservices vlot eender waar in te pluggen zijn.

Wij gebruiken bij Calibrate enkel state of the art frameworks en ontwikkelen vlotte koppelingen met externe systemen waar nodig via API’s of eigen webapplicaties.  Onze diepgaande technische kennis laat ons bovendien toe om grote, complexe platformen te bouwen. 

Webshops

Webshops

Geef je bedrijf een boost met een webshop.

Wil jij ook starten met e-commerce? Dan zit je net zoals andere ondernemers wellicht met vele vragen. Wat zijn de regels voor internationale handel? Hoe ga ik mijn producten bij de klant krijgen? Hoe kan mijn website me helpen om mij te onderscheiden van mijn concurrenten? Calibrate helpt je aan de antwoorden. Naast een technische oplossing krijg je bij ons de e-commerce-aanpak op maat die je bedrijf helpt groeien.

Security

Security

Maar vooral … Safety first!

De populairste oplossingen en systemen zijn het geliefkoosde doel van hackers. Daarom dragen wij veiligheid al jaren hoog in het vaandel. De integriteit en veiligheid van Drupal core- en contributed modules wordt constant bewaakt door een toegewijd, officieel en wereldwijd erkend Drupal Security Team. Op gepaste momenten worden er – door dit team gevalideerde – Drupal-updates en -patches beschikbaar gesteld.

Hosting en support

Jouw project heeft nood aan een budgetvriendelijke hostingoplossing die focust op performantie en betrouwbaarheid. Onze hostingoplossingen zijn perfect afgestemd op de technische oplossingen en zorgen ervoor dat jij elke nacht op twee oren slaapt.

Natuurlijk biedt Calibrate ook digitale marketingdiensten aan om jouw zaak te laten groeien. Lees gauw verder!

BOEK EEN DATE!

Overtuigd van onze kwaliteiten? Dan horen we het graag! Laat je gegevens achter en wij contacteren je snel voor een gezellige date. Of om je digitaal project samen op punt te helpen zetten, als je het liever wat platonischer houdt.