You are here

logo_solution logo_solution logo_strategy logo_strategy logo_support logo_support
Wij zijn sterk in denkwerk. Dromen is leuk, maar zomaar in het diepe duiken doe je beter niet. Begin aan je digitale draaiboek.
logo_solution logo_solution logo_strategy logo_strategy logo_support logo_support
Wij zijn sterk in doen. Calibrate bouwt weboplossingen op maat met open source technologieën.
logo_solution logo_solution logo_strategy logo_strategy logo_support logo_support
Breek door je digitale dak. Dat tikkeltje meer, dat ene extraatje voor een vlotte groei van je digitale aanwezigheid.

Wij zijn sterk in denkwerk.

Dromen is leuk, maar zomaar in het diepe duiken doe je beter niet. Daarom dringen wij er altijd op aan eerst je doelstelling(en) en doelgroep(en) te definiëren en dan pas te beginnen aan je digitale strategie.

Digitale strategie

Wie ben je, wat wil je en hoe ga je daar geraken?

En vooral: hoe sta je er nu voor? We leren elkaar eerst met diepgaande dates – die noemen we liever Cali-dates – beter kennen. Samen lichten we al je online prestaties grondig door. Dankzij data-analyse, een toptakenenquête of gebruikersonderzoek krijgen we al een goed beeld van de huidige situatie. Vervolgens pimpen we je digitale aanwezigheid waar nodig. We gaan meteen ook even piepen bij de concurrentie met een concurrentieanalyse. Dat doen we om te bekijken wat bij hen goed werkt, maar ook waarin jij je kan onderscheiden van hen.

Onze prioriteit: van je digitale marketingstrategie de drijvende kracht maken achter je bedrijfsdoelstellingen. Het resultaat? Een perfect compromis tussen wat je bezoekers verwachten en wat jij wil bereiken.

Concept

Concept

Wat is je verhaal? En hoe ga je het verkopen aan je doelpubliek?

Een digitale strategie is je ruggengraat. Zonder zak je gewoon in mekaar. Maar hoe profileer je jezelf en toon je wie je bent aan je doelpubliek? Overtuig je bezoekers via de juiste kanalen met een sterk en duidelijk concept. De ingrediënten: de juiste tone-of-voice, goeie copywriting, en – natuurlijk – een gepaste contentstrategie. We bundelen samen je verhaal in een digitaal marketingplan en zoeken zo veel mogelijk waardevolle interactie met je doelpubliek. Zo brengen we jou en je bezoeker dichter bij elkaar.

Wireframes

Wireframes & prototyping

Begin met de grote lijnen, daarna met de details. (Duh.)

Met een uitgewerkt concept in het achterhoofd tekenen we een eerste informatie-architectuur: het skelet van elke site. Van groot belang tijdens deze fase zijn ook de user flows: via welke (om)weg vinden gebruikers wat ze zoeken? En haal je de beoogde conversies of niet? Dankzij de resultaten uit de onderzoeksfase ontdekken we dat allemaal. Uiteraard houden we altijd rekening met het gebruiksgemak en maken we alles 100% responsive. Of ze nu met een smartphone, tablet of PC bij ons aankloppen, alle relevante informatie moet volledig hapklaar én mooi aangeboden worden!

In eenzelfde beweging kunnen we ook wireframes en een functioneel ontwerp en/of prototype leveren. Dat kunnen we dan uitgebreid testen of laten testen, om ze vervolgens nóg beter te finetunen.

UX-Design

UX-Design

De finishing touch: minstens even belangrijk als al de rest.

We gaan bij het ontwerpen van een website altijd uit van de mobile first-aanpak, en gebruiken de meest intuïtieve en simpele interface, de smartphone, als basis. De user interface van je webapplicatie of website moet er altijd modern en mooi uitzien. Elke gebruiker – lees: je bezoekers én de sitebeheerders – verdienen een eenvoudige en toegankelijke interface. Onze vuistregel is dat front-end en back-end beiden even functioneel als sexy moeten zijn.

Solide Strategieën

Of je nu je hele digitale draaiboek nog moet uitwerken of hulp nodig hebt met uit te dokteren hoe je nu net je verhaal gaat vertellen aan je bezoekers: wij staan klaar om samen met jou voor een solide strategie te zorgen. Degelijk denkwerk als fundering voor jouw digitaal succes, daar gaan wij graag in mee. En na het denken komt vanzelfsprekend het doén.

BOEK EEN DATE!

Overtuigd van onze kwaliteiten? Dan horen we het graag! Laat je gegevens achter en wij contacteren je snel voor een gezellige date. Of om je digitaal project samen op punt te helpen zetten, als je het liever wat platonischer houdt.