You are here

Drupal opleidingen

Calibrate werkt al sinds begin 2007 met Drupal. Vanaf versie 5 hebben onze medewerkers geïnvesteerd in kennis.
Ons partnership met Acquia laat ons toe om gecertificeerde Drupal trainingen te geven.

Ontdek hier ons aanbod. 

Hello Drupal

Deze training zorgt ervoor dat jij of je technische medewerkers Drupal leren kennen als Content management systeem.
We leggen uit waarom Drupal voordelen heeft tegenover andere systemen. We duiken ook kort in de interface en bekijken zelfs een stukje code.

Level : beginner
Resultaat : na deze training ben jij in staat om uit te maken of Drupal geschikt is voor je bedrijf of voor je projecten.
Kennis nodig : een gezonde interesse
Doelpubliek : alle profielen

Drupal in a day

Krijg een degelijke introductie tot Drupal in één dag. Leer al doende meer over de meest essentiële mogelijkheden en begrippen van Drupal. Aan het einde van deze dag zal je je vertrouwd voelen met de nodige terminologie en zal je in staat zijn om te begrijpen hoe Drupal websites opgebouwd zijn. Je zal leren om de juiste modules te identificeren en te kiezen, zodat je de functionaliteit kan implementeren die jij nodig hebt.

Level : beginner
Resultaat : na deze training ben jij in staat om uit te maken of Drupal geschikt is voor je bedrijf of voor je projecten.
Kennis nodig : een gezonde interesse
Doelpubliek : alle profielen

Drupal Site Building

Op twee dagen tijd zullen deelnemers op kruissnelheid worden gebracht over Drupal en zullen ze klaar zijn om hun eigen project te tackelen. Leer hoe je mediabestanden kan beheren, kalenders kan bouwen en complexe, dynamische inhoudsqueries kan uitvoeren door de populairste modules te kiezen en te configureren.

Level : beginner of na een eerste kennismaking met Drupal
Resultaat : na deze training ben jij in staat om de juiste, populaire modules te selecteren voor het realiseren van de functionaliteit voor je eigen Drupal projecten
Kennis nodig : een gezonde interesse
Doelpubliek : sitebeheerders, webontwikkelaars, webmasters

Drupal Layout & Theming

Op deze tweedaagse opleiding zal je leren over de verschillende manieren om dynamische layouts in Drupal te maken en hoe de juiste aanpak voor jouw site te kiezen. Je zal technieken en richtlijnen leren toepassen om een flexibele en schaalbare layout voor je website te bekomen. Daarna leer je hoe je meer controle kan verkrijgen over de look & feel, door een theme op maat te maken in Drupal.

Na deze cursus zal je makkelijk te configureren, responsive en slimme layouts kunnen maken die je veel tijd zullen besparen. Je zal ook de juiste aanpak kunnen hanteren om je website veilig, snel en makkelijk onderhoudbaar op te bouwen.

Level : gevorderd
Resultaat : na deze training ben jij in staat om zelf de look & feel van je Drupal project naar wens te beïnvloeden
Kennis nodig : een gezonde interesse
Doelpubliek : (front-end) ontwikkelaars, grafisch ontwerpers, Drupal ontwikkelaars

Schrijf je in voor een Drupal opleiding

Interesse om deel te nemen aan één van deze opleidingen? Contacteer ons vrijblijvend voor meer advies.