Framework development

Calibrate bouwt webapplicaties op maat met verschillende populaire frameworks, het geheel van softwarecomponenten die gebruikt (kunnen) worden bij het programmeren van applicaties. Door met verschillende frameworks te werken, zijn we bovendien telkens zeker dat we de efficiëntste en budgetvriendelijkste oplossing kunnen aanleveren.

Via PHP-frameworks, zoals Symfony of Laravel, bouwen wij businesslogica in in webapplicaties. Met Javascript-frameworks zoals Angular.js en React.js realiseren wij mooie front-endapplicaties die via webservices naadloos connecteren met back-endsystemen.

Met Node.js zorgen wij voor een solide netwerkcommunicatie, zodat onze apps snel, efficiënt en in real-time met elkaar communiceren.

Door middel van moderne PHP-frameworks zorgen wij er voor dat businesslogica geïmplementeerd wordt op een veilige manier. Deze businesslogica wordt vaak ter beschikking gesteld via API's en webservices, zodat front-end- en back-endapplicaties los van elkaar kunnen bestaan. 

Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat web apps, smartphone apps en desktop apps simpelweg de data en business rules kunnen opvragen bij één gecentraliseerd systeem. Dit is veel efficiënter, budgetvriendelijker én toekomstgericht. 

Angular en React zijn twee Javascript-frameworks die wij gebruiken om dynamische webapplicaties te maken. Deze frameworks laten toe om single page-applicaties te ontwikkelen, die dus niet afhankelijk zijn van het telkens opnieuw laden van de volledige browserpagina.

Dit laat ons toe om snelle, intuïtieve applicaties te maken met een vloeiende interface.

Calibrate bouwt applicaties in Angular en React
Node.js

Node.js is een Javascript-framework dat wij gebruiken om real time communicatie in webapplicaties mogelijk te maken. Door zijn event-driven architectuur is het ideaal om dit soort snelle boodschappen te versturen. Gecombineerd met notificatieservices vormt het een krachtige oplossing om moderne applicaties te ontwikkelen. Het is gebouwd op de Google Javascript-engine, waardoor het razendsnel is.

Door zijn architectuur kan het ook ingezet worden op bijna alle moderne hostingomgevingen en dat biedt natuurlijk zeer uitgebreide mogelijkheden.

Meer weten over framework ontwikkeling?

Relevante cases