User Experience (UX) Design

UX design

User Experience, of kortweg UX, is een niet te onderschatten factor bij het maken van een website. Een site moet er niet alleen goed uitzien, het volledige plaatje moet kloppen. De juiste content moet op de juiste plek zichtbaar zijn, specifiek gericht naar de doelgroep die je voor ogen hebt. Het wordt dus een complete belevingsgerichte website.

User Experience Design is daarom essentieel om je doelstellingen te behalen. Een goede gebruikerservaring geeft je bezoeker een positief gevoel. Dat positief gevoel resulteert in tevreden en terugkerende bezoekers, wat de stap tot conversie verhoogt. En dat zorgt dan voor een hogere Return on Investment. En daar doen we het allemaal voor, niet?​

UX design

Bij Calibrate passen we van A tot Z de meest effectieve UX-methodes toe. De conceptuitwerking en analyse, de designfase, de ontwikkelfase tot en met de oplevering van de website...

Door middel van interactieve prototypes, ook wel wireframes genoemd, kunnen wij onze klanten zeer duidelijk de eigenschappen van de te realiseren interface tonen. Door het toepassen van responsive design en mobile first principes kiezen wij de juiste aanpak voor elke specifieke webapplicatie of website.

Calibrate houdt tijdens het bouwen van jouw website rekening met een optimale SEO score. Ook dit is een factor waar we rekening mee houden tijdens het ontwikkelen van een mooie en efficiënte user interface.

VRIJBLIJVEND ADVIES

Wens je meer informatie omtrent de mogelijkheden voor jouw project? Laat dan vrijblijvend jouw gegevens achter en wij contacteren je zo spoedig mogelijk.

Relevante cases

Case

Q8, de staatsoliemaatschappij van het Arabische land Koeweit, is één van de grootste bedrijven ter wereld. Calibrate zorgde met onze 360° aanpak voor een internationaal marketing platform, gebouwd rond Drupal 8.