You are here

Responsive webdesign

Wereldwijde schoot het aantal smartphone en tablet gebruikers de lucht in. Bij het ontwikkelen van een nieuwe website dient er dus rekening gehouden te worden met al deze apparaten. 

We spreken over responsive webdesign als de website mee schaalt met de afmeting van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van de tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Hiermee biedt je de optimale gebruikservaring voor een breed scala aan apparaten. Responsive webdesign is noodzakelijk om geen bezoekers noch conversies te mislopen op je website. Als webagency zorgen wij steeds dat de website inituïtief en gebruiksvriendelijk is voor alle toestellen, smartphones, tablets en desktops. 

Responsive webdesign

Wat is mobile first?

Bij de mobile first-aanpak focussen we ons, bij het ontwerpen van je website, hoofdzakelijk op die mobiele versie van jouw website. Deze aanpak biedt zowel voor- als nadelen. Ontdek er hier alles over.

Vragen rond responsive webdesign?

Contacteer web agency Calibrate voor meer informatie. Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met jou op. Of stuur een e-mail naar hello@calibrate.be.