Visueel design

Visueel design door onze grafische vormgevers

Je bedrijf online vertegenwoordigen met een stijlvolle website, creatieve blogartikelen, een mooie nieuwsbrief of originele Social Media posts, wil je natuurlijk doen met de nodige uitstraling. Hierbij is niet enkel de tekst van groot belang, maar ook een professionele visueel design of grafisch ontwerp.

Om bedrijven hierin te ondersteunen heeft Calibrate een team van gedreven grafische vormgevers. Zij hebben ruime ervaring in verschillende soorten visueel design: van webdesign tot illustartief ontwerp. Enkele voorbeelden:

Grafische vormgeving voor bedrijven

Als full service web agency kan je bij ons terecht voor een uitgebreid gamma aan diensten. Grafische vormgeving is daar één van. We lichten graag toe wat wij voor jouw bedrijf of onderneming kunnen betekenen:

  • Webdesign: samen met de UX-designers zijn onze grafische vormgevers gespecialiseerd in webdesign. Het vertalen van een optimale gebruikservaring staat hierbij centraal. 
  • Logo en huisstijl design: een krachtig logo en huisstijl is onmisbaar als je je bedrijf online en offline wil vertegenwoordigen. Logo's creëren namelijk herkenning bij de klanten en zo geniet je bedrijf van een blijvende impact. Na een intake gesprek gaan onze grafische vormgevers aan de slag om een kwaliteitsvol logo en/of huisstijl te maken dat bij jullie bedrijf of onderneming past. Ook bestaande logo's en huisstijlen kunnen we restylen naar een nieuwe, eigentijdse versie.
  • Design van e-mailtemplates: nadat je website online is geplaatst, is het uiteraard nodig om aan online marketing te doen. E-mailmarketing is daarbij een mogelijkheid. Wij kunnen jullie ondersteunen in het ontwerpen van een doeltreffende e-mailtemplate en opt-in email. De bijbehorende bedankingspagina's en landingspagina's, kunnen we indien gewenst uiteraard ook designen.
  • Design vector illustraties: denk hierbij aan creatieve illustraties, pictogrammen en iconen. Ze kunnen de gebruikservaring op een website eenvoudig vergemakkelijken. Ook deze kunnen onze grafische vormgevers ontwerpen.
  • Fotobewerking: een aantrekkelijk beeld op de website of social media trekt veel meer de aandacht van de (potentiële) klant. In sommige gevallen dienen deze beelden bewerkt te worden. Deze beelden bewerken is een kunst die onze visual designers helemaal in de vingers hebben.

 

Kunnen wij jou helpen?

Contacteer Calibrate dan vrijblijvend voor informatie over jouw design project. Onze grafische vormgevers helpen jou graag verder.