You are here

Webapplicatie bouwen

Wat voor bedrijf je ook bent of welk soort product je ook wil verkopen, je zal hoogstwaarschijnlijk wel nood hebben aan webapplicaties die voor de volle 100% op jouw maat gemaakt zijn. Onze analisten en ontwikkelaars bij Calibrate helpen jou daar in perfecte symbiose graag mee verder.

Webapplicaties bouwen  we voor het web, maar ook voor je smartphone of tablet of zelfs als pure "backend" service binnen je bedrijf.
 

Hoe?

Onze analisten zorgen voor een heldere samenvatting van de noden van jouw bedrijf, en maken zo een precieze samenvatting van het werk dat moet gebeuren. Door onze technische kennis naast jouw businesskennis te leggen, weten onze ontwikkelaars perfect voor welke opdracht ze staan. Nadien gaan ze aan de slag met krachtige software, die grondig getest wordt en door communities over de hele wereld ondersteund en ontwikkeld wordt. Onze ontwikkelaars scherpen bovendien hun kennis over PHP- en Javascript-frameworks voortdurend bij, om jou zo van webapplicaties op maat te kunnen voorzien en voor de ideale mix tussen budget en functionaliteit te zorgen.

Webapps, waarom?

  • Je eigen webapplicaties, 100% op maat gemaakt
  • Afgesteld op de noden van jouw bedrijf
  • Voortdurend up-to-date dankzij onze expertise

Zie ook