Be there! 🌟

Als Platinum Sponsor van DrupalCamp Gent 2024 nodigen we je van harte uit om ons te vergezellen voor dit onvergetelijke evenement. Of je nu een Drupal-expert bent of gewoon nieuwsgierig bent naar wat Drupal te bieden heeft, er is voor elk wat wils op DrupalCamp.

DrupalCamp?

Voor degenen die nieuw zijn in het Drupal-universum, laat me kort uitleggen wat DrupalCamp is. Het is een jaarlijkse bijeenkomst van mensen die van het open-source contentmanagementsysteem Drupal houden. Het is een gelegenheid waar liefhebbers samenkomen om te leren, te discussiëren en nieuwe ideeën op te doen over alles wat met Drupal te maken heeft. 

sprekers

Wat te verwachten?

Dit jaar belooft DrupalCamp Gent weer een boeiend programma boordevol boeiende sessies, workshops en netwerkmogelijkheden. Hier zijn enkele hoogtepunten waar je naar uit kunt kijken:

  1. Inspirerende Sessies: Van diepgaande technische presentaties tot boeiende gesprekken over de toekomst van Drupal, de sessies op DrupalCamp beloven een schat aan kennis en inzichten te bieden. Verwacht onderwerpen zoals integraties, AI-experimenten, frontend-frameworks, diepgaande Drupal 10-kennis, zakelijke use-cases en meer!

  2. Sprekers van Calibrate: We zijn bijzonder trots dat enkele van onze eigen collega's van Calibrate het podium zullen betreden en hun expertise zullen delen. Joris, Wannes en Frederik zullen elk hun unieke inzichten en ervaringen delen, en we kunnen niet wachten om hun presentaties bij te wonen.

  3. Netwerkmogelijkheden: DrupalCamp is niet alleen een plek om te leren, maar ook om waardevolle relaties te bouwen binnen de Drupal-gemeenschap.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten, te inspireren en te verbinden tijdens DrupalCamp Gent 2024! 💚