Marketing & corporate websites

Geef je marketing team de oplossing die ze écht nodig hebben. Een marketing website die perfect samenwerkt met de beste marketing tools.

Kennisportalen

Met Drupal bouwen we stevige publieke webportalen, waarmee je een grote hoeveelheid gegevens efficiënt beheert én ontsluit naar het grote publiek.

Employer branding en HR

We bouwen publieke rekruteringskanalen die gekoppeld zijn aan je bestaande HR software, of bouwen je Applicant Tracking System op maat.

Intranet en extranet

Wist je dat Drupal perfect is om je intranet en extranet te bouwen? Je kan zo je bedrijfscommunicatie intern versterken door een performant intranet.

Drupal oplossingen

Zoek je hulp bij een specifieke uitdaging? Calibrate helpt je met alle Drupal diensten.

De juiste platformkeuze

Het Drupal DXP wordt zo ingezet dat het voor veel situaties de beste oplossing is. Binnen een open marketing strategie kiezen we de componenten voor jou op maat, zodat je met een Drupal website aan de slag gaat die écht bij je past.

Klaar om te groeien

Met onze website oplossingen ben je klaar om te groeien. De architectuur en technologie is op er voorzien mee te schalen met de noden van je organisatie.

Focus op resultaat

We helpen je met het definiëren van je boodschap op de website en geven vorm aan een betere User Experience. Zo bereiken we je projectdoelen.

Drupal service & support

We bouwen niet alleen je website maar bieden ook ondersteuning via ons geolied support team. Zowel technische support als ondersteuning voor je marketing team.

Calibrate DXP

Bij onze Drupal projecten bieden we een Digital Experience Platform aan waarmee we onze klanten een competitief voordeel geven. Benieuwd?

Drupal diensten

Benieuwd naar meer? Ontdek Drupal en onze Drupal diensten.

Drupal ontwikkelaars nodig?

Ben je op zoek naar een ervaren Drupal ontwikkelaar? Calibrate is sinds 2004 actief in de Drupal wereld. We bieden hoge kwaliteit in Drupal ontwikkeling, door onze jarenlange ervaring, solide werkmethodes en ons belangrijkste wapen: ons gezond verstand. 

Drupal logo

We zijn echte rotten in het vak. Drupal is onze core business, dat bewijzen we door ons werk voor veel grote en kleine klanten. Hoe spelen we dat klaar? Onze ontwikkelaars hebben jarenlange ervaring, en nieuwe aanwinsten in het team leren het Drupal vak onder de vleugels van senior Drupal ontwikkelaars.

Onze ontwikkelaars behalen allemaal een Drupal ontwikkelaars-certificaat in de vorm van een Acquia certificaat. Een duidelijk kwaliteitslabel dat aantoont dat Calibrate de hoogste kwaliteit biedt in Drupal ontwikkeling. Daarnaast hanteren wij alle moderne coding standaarden en hebben we intern een goed geoliede machine, die er voor zorgt dat Drupal websites netjes worden beheerd. 

Content Management Systemen moeten vooral flexibel zijn. Elke klant heeft zijn eigen noden. Door onze jarenlange ervaring met Drupal kan Calibrate jou vlot helpen. Met Drupal als centraal systeem genieten onze klanten van een krachtige oplossing die vanuit een Open Source filosofie ter beschikking gesteld wordt. Onze insteek: "empower the client".

Op zoek naar een Drupal-expert?

Klaar om samen te werken met dit fantastische team? Calibrate is sinds 2004 actief in de Drupal wereld, met meer dan 20 jaar ervaring. We bieden hoge kwaliteit in Drupal ontwikkeling, door onze jarenlange ervaring, solide werkmethodes en ons belangrijkste wapen: ons gezond verstand.

Groepsfoto-Calibrate