Drupal logo

Drupal is een fantastisch Content Management Systeem dat vandaag gebruikt wordt door duizenden organisaties over de hele wereld. Net als wij creëren ze er interactieve, duidelijke klantenervaringen mee.

Drupal is een Open Source CMF (Content Management Framework) dat ondersteund wordt door een enorme software community, één van de grootste ter wereld.

Via Drupal.org wordt de "core" ter beschikking gesteld, maar vele developers dragen dagelijks bij tot duizenden Open Source contributed modules.

6 grote voordelen van Drupal

1

Drupal heeft geen limieten. Met Drupal kan je een oplossing maken die standaard modules combineert met maatwerk ontwikkeling. Op die manier bereik je op de beste mogelijk manier het resultaat dat je wil.

2

Drupal is veilig. Er is een dedicated security team dat instaat voor veilige code. Drupal covert ook de top 10 OWASP risico's. De code wordt dagelijks bekeken en verbeterd door duizenden developers. Security updates worden regelmatig gepubliceerd en zorgen voor veiligheid.

3

Drupal is gebruiksvriendelijk. Drupal laat toe om grote hoeveelheden inhoud efficiënt te beheren. Zo kan je jouw team via workflows zonder zorgen loslaten op je website.

4

Drupal is zeer schaalbaar. Met Drupal maken we websites die steeds snel zijn in alle omstandigheden. Via ons Drupal platform waarborgen we schaalbaarheid en veiligheid. Zo groeit je website met je mee.

5

Drupal vermijdt Vendor Lock-in. Met Drupal heb je een oplossingen in handen die je niet bindt aan dure licenties of Vendors die je via bindende contracten aan je binden. Je hebt de vrijheid om als klant te gaan en staan waar je wil.

6

Drupal past in je bestaande Digitaal Ecosysteem. Via de API-first architectuur gebruik je Drupal als centraal CMS voor al jouw applicaties.

Een stukje Drupal geschiedenis

Drupal werd origineel ontwikkeld als message board door Dries Buytaert, een slimme Belgische student. Dat was way back in 2001! Toen Dries de code beschikbaar stelde voor anderen, kreeg Drupal snel tractie in de developer wereld en werd het een product door en voor mensen die met content management bezig waren. 

In twee decennia is Drupal intussen gegroeid tot één van de grootste Open Source communities en volwassen CMS platformen. 

Did you know?

De Drupal naam eigenlijk het resultaat is van een typo? Origineel wou Dries eerst "dorp" gebruiken in zijn naamgeving, maar het werd per ongeluk "Drop". De rest is geschiedenis.

Drupal Experience Platform

Het Calibrate Drupal platform biedt de volledige oplossing voor het creëren van de beste online klantenervaring.

De open marketing strategie

De open marketing strategie zorgt voor de beste toekomste gericht aanpak en flexibiliteit

Drupal diensten

We ontwikkelen Drupal websites in verschillende vormen en maten. 

Drupal upgrades

Er zijn verschillende versies van Drupal en je kan upgraden naar hogere versies.