Calibrate DXP

Wat is een digital experience platform (DXP)?

Een betere manier om digitale ervaringen te bouwen. Met ons Experience Platform geven we onze klanten een concreet voordeel bij het bouwen van hun klantenervaringen.

Een digital experience platform (DXP) is een website of webapplicatie die gebruik maakt van een verzameling aan componenten, technologieën en integraties om de ervaring van de websitebezoeker én beheerder te verbeteren. Bedrijven gebruiken een DXP om hun websites, klantenportalen en andere digitale ervaringen te bouwen en voortdurend te verbeteren.

Wat zit er allemaal in het DXP?

Het DXP bestaat uit een aantal componenten die naadloos samenwerken. Voor elke klant worden deze onderdelen geconfigureerd en aangepast op maat van jouw project. Ontdek een greep uit het aanbod aan componenten:

User Interface

No-code page building

Geniet van de beste Drupal beheerservaring via een gebruiksvriendelijke interface. Het beheren van data en het opmaken van pagina's wordt zo kinderspel.

Funnel sales

Geïntegreerd als marketing platform

Drupal in combinatie met een set van de beste marketing tools. Geniet van automated marketing, personalisatie en campaign marketing in één geïntegreerd platform.

Drupal logo

Calibrate Drupal module suite

De beste Drupal vendor biedt je een combinatie van best-in-class Contributed Drupal modules en eigen Open Source modules.

Magnifying glass

Enterprise zoekervaring

Met natural language search, autocorrectie en vele andere geavanceerde zoektechnieken ben je klaar voor Voice Search, Chatbots en een persoonlijke zoekervaring.

Automated deployment

Automated deployment, monitoring & reporting

Ons platform houdt je op de hoogte van de status van je project en staat in voor automatische deployment van nieuwe functionaliteiten.

Shield lock

Hosting & Code onder één dak

We staan in voor een gespecialiseerde Drupal hosting omgeving, die volledig is geoptimaliseerd voor jouw project.

Online customer experiences

Vandaag zijn je bezoekers op het web niet langer op zoek naar statische informatie. Het draait allemaal om de online ervaring. Hoe sterker deze ervaring, hoe beter je connectie met je bezoekers.

Onderzoekscijfers tonen aan dat het aanbieden van een geoptimaliseerde bezoekerservaring je merkscore omhoog brengt, informatie efficiënter overbrengt en je zo een betere online conversie behaalt.

Did you know?

Het Calibrate DXP géén Vendor lock-in heeft? Het platform is sowieso gebouwd volgens industrie standaarden binnen de Drupal community. Als klant heb je een compleet gebruikersrecht op alle componenten en ben je vrij om te gaan en staan waar je wil.

Calibrate Drupal platform

Het Drupal Experience Platform is het resultaat van voortdurende innovatie en investering. Het is een combinatie van spitstechnologie, moderne marketing toepassingen en een geolied development platform. 

Support

Zorgeloos onderhoud

Alle klanten worden gecovered door een SLA op maat. Wij zorgen voor de beste veiligheid en stabiliteit door een geolied support team dat er altijd voor je staat.

Open Marketing met Drupal

Geniet van echte vrijheid

Het Drupal Experience Platform hanteert de Open Marketing strategie: door een open ecosysteem te gebruiken, kan je elke component van dit systeem op elk moment vervangen door een nieuwe component die nog beter bij je noden past. Dat maakt plaats voor innovatie en vooral: de vrijheid als klant om te gaan en staan waar je wil.

joris-de-groot

Graag een demo van onze CMS technologie? We nodigen je graag uit om te bekijken wat ons team voor jou kan betekenen.

Boek een demo

Benieuwd naar meer? Boek je demo nu.

embed