Wat is een digital experience platform (DXP)?

Een digital experience platform (DXP) is een betere manier om digitale ervaringen te bouwen. Het is een website of applicatie die gebruik maakt van een verzameling aan componenten, technologieën en integraties om de ervaring van de websitebezoeker én beheerder te verbeteren.

Wij bouwen DXP's startend vanuit CMS-functionaliteit en koppelen de door jouw gekozen tools naadloos tot een volwaardig digital experience platform. 

Open Marketing met Drupal

Geniet van echte vrijheid

Calibrate hanteert daarbij een open marketingstrategie. Door een open ecosysteem te gebruiken, kan je elk component van dit systeem op elk moment vervangen door een nieuw component dat beter bij je noden past. Dat maakt plaats voor innovatie en vooral: de vrijheid om te gaan en staan waar je wil. 

Wij bouwen een DXP op maat van je specifieke noden en geven je zo een concreet voordeel bij het bouwen en verbeteren van klantenervaringen. Flexibiliteit en openheid staan daarin centraal. We koppelen met de tools van nu en verwelkomen koppelingen in de toekomst. 

De bouwstenen van een digital experience platform

Een DXP bestaat uit een aantal componenten die naadloos samenwerken. Deze onderdelen worden geconfigureerd en aangepast op maat van jouw project. Ontdek een greep uit het aanbod aan componenten:

User Interface

No-code page building

Geniet van de beste Drupal beheerservaring via een gebruiksvriendelijke interface. Het beheren van data en het opmaken van pagina's wordt zo kinderspel.

Het No-code principe biedt je gebruiksvriendelijke tools die je toelaten om op een foutloze manier, zonder technische kennis, mooie pagina layouts te maken en sneller en efficiënter te werken.

Funnel sales

Geïntegreerd als marketing platform

Krachtige CMS-functionaliteiten in combinatie met jouw marketingtools. Gebruik automated marketing, personalisatie en campagne marketing in één geïntegreerd platform.  

Optimaal ingesteld voor SEO, met onmiddellijke feedback en tips die je helpen om je verhaal aan de juiste mensen te vertellen. 

Magnifying glass

Enterprise zoekervaring

Enterprise zoekervaring betekent dat we geavanceerde zoekfunctionaliteiten en gepersonaliseerde zoekresultaten bieden, zodat iedereen snel en gemakkelijk die informatie vindt die men nodig heeft. Zo help je de gebruikersbetrokkenheid en tevredenheid te verhogen, wat leidt tot hogere conversies en betere resultaten. 

Automated deployment

Toegankelijkheid

Ons systeem is toegankelijk, je zorgt er zo voor dat mensen met verschillende beperkingen en uitdagingen toegang hebben tot je content en diensten. Door het creëren van een toegankelijk DXP, bereik je een breder publiek en vergroot je je impact. 

Shield lock

Safety first

Security is essentieel voor elk experience platform. Het zorgt ervoor dat persoonlijke informatie en gevoelige gegevens van gebruikers beschermd zijn. Door het implementeren van robuuste securitymaatregelen garanderen we de veiligheid van je webplatform. Op die manier bouw je klantvertrouwen op, wat leidt tot groei en succes van je organisatie. 

Tower 3

Schaalbaarheid

Een goed digital experience platform is schaalbaar, en stelt je in staat om mee te groeien met de behoeften van je organisatie en gebruikers. Je kan gemakkelijk nieuwe functies en diensten toevoegen, of de prestaties van het platform verbeteren door de gebruikerservaring te optimaliseren. Zo draagt een DXP bij aan de groei van je organisatie en zorgt het voor een betere concurrentiepositie in de markt. 

Robot automation

Automated deployment, monitoring & reporting

Snel, betrouwbaar, en efficiënt implementeren en updaten van features dankzij onze CI/CD pipelines. Zo kan je focussen op nieuwe functies en diensten, en deze snel en gemakkelijk lanceren, fouten opsporen en oplossen. Dit verhoogt de time to market, en vermindert de downtime van je systemen. 

House

Hosting & code onder één dak

We staan in voor een gespecialiseerde Drupal hosting omgeving, die volledig is geoptimaliseerd voor jouw project. 

Digital experience platform voor de hele customer journey

Vandaag zijn je bezoekers op het web niet langer op zoek naar statische webpagina’s. Het draait allemaal om de online-ervaring. Hoe sterker deze ervaring, hoe beter je connectie met je bezoekers. 

Elke interactie heeft impact op de band die jouw organisatie met zijn klanten opbouwt. Om succesvol en efficiënt aan klantenopbouw te werken, is het belangrijk om de totale ervaring die mensen hebben met je organisatie op punt te stellen. 

We vertrekken van bouwstenen die je ertoe in staat stellen om snel krachtige landingspagina’s te bouwen. Je brengt snel jouw verhaal op de markt en behoud uniformiteit met andere communicatiekanalen. 

Een DXP in beeld gebracht

Calibrate Drupal platform
Support

Zorgeloos onderhoud

Alle klanten worden gecovered door een SLA op maat. Wij zorgen voor de beste veiligheid en stabiliteit door een geolied support team dat er altijd voor je staat.

joris-bij-calibrate

Graag een demo van onze CMS technologie? We nodigen je graag uit om te bekijken wat ons team voor jou kan betekenen.

Boek een demo

Benieuwd naar meer? Boek je demo nu.

embed