In onze competitieve digitale wereld is time to market belangrijk. Onze web content management tools worden dagelijks gebruikt door content -en marketing teams. De sleutel tot succes is hoe soepel je kan omgaan met de inhoud en layout van je website en hoe snel je er in slaagt om inhoud te publiceren.

Het No-code principe in ons Drupal DXP biedt je gebruiksvriendelijke tools die je toelaat om op een foutloze manier, zonder technische kennis, mooie pagina layouts te maken en sneller en efficiënter te werken.

No-code layout builder, the Open Source way

Net als het volledige DXP, is onze page builder oplossing volledig gebaseerd op Open Source componenten uit de Drupal community. We hebben er een specifieke configuratie aan toegevoegd, samen met een betere, gebruiksvriendelijke backend ervaring.

Op die manier blijf je als klant genieten van regelmatige updates binnen de roadmap van Drupal en vermijd je een vendor lock-in.

No-code page builder
Componenten bibliotheek

De componenten bibliotheek van Drupal

Pagina's maken en beheren is kinderspel met onze pagina bouwer en grafische componentenbibliotheek.

Bij het design van je website ontwerpen we deze componenten op maat van je huisstijl en je communicatiestrategie. Daarna kan je zelf aan de slag. De No-code tools zorgen er voor dat editors steeds binnen dezelfde huisstijl werken. 

Door het combineren van deze componenten bereik je zonder enige vorm van technische kennis binnen enkele minuten een resultaat dat anders alleen weg gelegd is voor een web expert. Dit betekent een kostenbesparing en geeft meer mogelijkheden voor het team dat de website beheert. 

Gebouwd voor automated marketing

Je voegt inhoud en marketing componenten toe uit onze componenten bibliotheek, en versleept ze tot een SEO optimale pagina. De beheersomgeving geeft je onmiddellijk inzichten en tips over de SEO waarde, en hoe je pagina nog beter kan scoren in zoekmachines.
De formulieren uit je marketing tool laten je toe om je bezoekers stap voor stap op te volgen. En met behulp van automated marketing flows verzeker je een optimale communicatie over verschillende kanalen.

Bereik je doelgroep op een persoonlijke manier

Wij zijn fan van Active Campaign en Mautic als automated marketing platformen. En we integreren graag met jouw bestaande oplossingen zoals Hubspot en vele anderen.

Inhoudelijk persoonlijke content leidt tot hogere online conversie. Om je doelgroep nog beter te bereiken toon je andere inhoud, afhankelijk van het bezoekers-segment van de surfer. Je beheert dit allemaal op een duidelijke en efficiënte manier, zonder dat er extra kosten of ontwikkeling nodig zijn per campagne.

Editeren via de zijbalk

Beheersinterface op maat

Je wil je medewerkers natuurlijk geen F16 cockpit voorschotelen om de website te beheren. De eerste stap naar een goede werkmethode is een beheersinterface die duidelijk en intuïtief is. 

Via een gebruiksvriendelijke admin sidebar, krijg je als beheerder te zien welke acties nodig zijn voor een specifiek pagina. Zo zie je snel en duidelijk of een pagina vertaling nodig heeft, nog via de SEO specialist moet passeren enzovoort. 

Graag een demo?

Het DXP heeft vast veel voor je in petto. Boek hier je demo.

embed