Je Drupal platform kan rekenen op professionele support diensten. Dat is nodig om stabiel en veilig te blijven. Ook kan je rekenen op marketing support wanneer je dat nodig hebt.

Een volledig support team

Ons volledig team staat klaar om je support te verlenen. Je kan rekenen op Drupal kennis, marketing know-how en design skills wanneer je product in support modus gaat.

Professionele Service Levels

Calibrate biedt een brede waaier van Service Level Agreements (SLA) aan om zijn klanten te servicen. We stellen voor jou een SLA op maat samen om zo de meest uiteenlopende support noden te beantwoorden.

Techniek en marketing in één

Als deel van een onderhoudscontract kan je ook kiezen voor proactieve marketing support. Op die manier ben je zeker dat er een digitale marketeer je platform in het oog houdt en je marketing machine blijft draaien. 

Door ons support-contract is het mogelijk om ons te beroepen op de expertise van Calibrate wanneer we dat nodig hebben. Of het nu om ad-hoc vragen gaat of inschatting van nieuwe investeringen, er is steeds iemand volledig op de hoogte van ons project.
Benoît Lebrun
 / 
Manager bij Flows magazine
Flows Benoit

De beste support dienst

We zijn trots dat we niet enkel projecten uitvoeren voor onze klanten, maar dat we ook langdurig verder mogen werken. Dat uit zich in een professionele support omgeving waarin we steeds dezelfde kwaliteit tonen en robuuste dienst verlenen.

Drie manieren waarop Calibrate het verschil maakt:

1

Altijd toegang tot de service desk. 

Of je nu een ticket aanmaakt of een telefoongesprek voert, er staat altijd iemand klaar voor je. Binnen je SLA contract kan je genieten van vaste response-times.

2

Een supportteam met skills.

Support wordt verleend door dezelfde mensen die projecten uitvoeren. Je komt in contact met mensen die op de hoogte zijn van je situatie en wordt snel verder geholpen.

3

De kortste weg naar hulp

We werken enkel met plaatselijke medewerkers. Geen offshore of nearshore personeel dat je vanuit een ander land te woord staat. 

Praat met de experts

Nood aan support voor je Drupal project? We praten er graag over tijdens een goed gesprek. 

Drupal audit en intake

Heb je een bestaand Drupal project, dan adviseren we je graag met het beste advies. De logische stap is een audit van je Drupal platform.