Als vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger is ION gespecialiseerd in gemengde complexe projecten, zowel in speculatieve ontwikkelingen als in publiek-private samenwerkingen en maatwerkprojecten.

ion

Als projectontwikkelaar verleggen ze grenzen om een ​​hoogwaardige leefomgeving te creëren waar mensen op de meest innovatieve manier kunnen wonen en werken. Iconische architectuur is altijd een must, ondersteund door een toonaangevend concept dat alle verwachtingen voor een duurzame toekomst overtreft. Duurzaamheid, innovatie en stijl staan ​​centraal bij alles wat ze doen.

Die visie werd ook doorgetrokken in de website. 

ION is een duurzame en innovatieve vastgoedontwikkelaar. ION Zocht een nieuwe webpartner die hun ambities kon brengen naar een nieuwe website. Calibrate ondersteunt ION mee in de digitale groei die zij voor ogen hebben. We begeleidden ION in digitaal strategisch advies met als eindresultaat een nieuw digitaal webplatform.

Samen met webbouwer Calibrate zijn we gekomen tot een futureproof resultaat dat met ons mee kan evolueren
Daan Ver Eecke
 / 
ION marketing manager
Daan Ver Eecke

Een concreet stappenplan

We stelden voor ION een concreet plan van aanpak op, met een duidelijke visie van beide kanten als drijvende kracht.

1

Strategisch onderzoek.

Via een KPI workshop bespraken we de bedrijfsdoelen. Deze vormden we om in een duidelijke informatiearchitectuur en een navigatiemodel, om de doelgroep optimaal aan te spreken.

2

Ontwerp.

We creëerden interactieve wireframes en gingen aan de slag met de ION huisstijl om een modern webdesign vast te leggen.

3

Drupal ontwikkeling.

De nieuwe Drupal website is volledig opgebouwd uit verschillende soorten bouwblokken. Op deze manier kan ION kiezen met welke bouwstenen ze de pagina’s willen opbouwen. Dit geeft hen de nodige flexibiliteit in de opbouw van layout van de website. Voor het marketingteam van ION is content vanaf nu snel, makkelijk en flexibel om te onderhouden. 

4

Digital marketing.

We helpen ION met Search Engine Optimization of kortweg SEO-analyse van de nieuwe site. Met de resultaten van deze analyse, kan ION aan de slag om de content nog verder te optimaliseren voor de zoekmachines. 

Salesforce Pardot

Integratie met Salesforce Pardot

Een vereiste was de integratie van Pardot formulieren. Calibrate bouwde een oplossing waardoor ION makkelijk op verschillende pagina's formulieren kan toevoegen. Er zijn templates voorzien waaruit ION de layout kan kiezen, zodat elke formulier mee geïntegreerd wordt in de pagina.

Man

Ben je ook op zoek naar een partner die past binnen jouw bedrijf en op maat van jouw bedrijf meedenkt?