Night Shift zag het levenslicht in 2013 toen Maxime Neslany, Jean-Michel Teerlinck en Mathieu Luyens de concepten van een beurs, een netwerkevent en een feestje in één wilden combineren. Het resultaat was precies dat: een plek waar business en fun verenigd worden, en waar bedrijven en (potentiële) klanten in een gezellige sfeer relaties kunnen opbouwen en verstevigen. 

Ook Calibrate zal dit jaar deelnemen aan Night Shift Antwerpen (Waagnatie - Rijnkaai 150).  
Noteer dus alvast zaterdag 11 maart in jullie agenda, dan verwelkomen wij jullie graag op onze stand. 

Party drink

Netwerken in feestsfeer

Startende ondernemers én gevestigde waarden komen er samen om op een inspirerende, informatieve en tegelijk informele manier kennis te maken met mensen, diensten en producten. En dat allemaal terwijl enkele dj's tussen 17.00u 's avonds en 5.00u 's ochtends voor de perfecte vibes zorgen.

Voor het vijfde jaar op rij scheert het Night Shift-collectief hoge toppen in verschillende Belgische steden, en de evenementen hebben ondertussen een stevige reputatie opgebouwd. Zo worden de 'Night Shifts' inmiddels al in vier Vlaamse steden gehouden, met naast een Antwerpse avond ook edities in Kortrijk, Gent en Hasselt.

Afspraak op 11 maart

De ‘Night Shift Conferences’ is een initiatief waar nationale en internationale sprekers hun ideeën kunnen uitwisselen. Elke Night Shift Conference wordt een niet te missen samenkomst voor ondernemers, die plaatsvindt tijdens de bijhorende avondevents. Night Shift biedt interessante thema’s, debatten en gastsprekers, geselecteerd door diverse bedrijven, bedrijfleiders en organisaties.

Een event om niet te missen met andere woorden, Calibrate is alleszins van de partij. Jij toch ook?