Calibrate bouwde een sociaal platform voor de bezoekers van Tomorrowland. Met Open Source technologie bouwden wij een state-of-the-art platform dat zeer performant is en klaar is voor de toekomst. Het sociale platform is beschikbaar voor alle devices en wordt momenteel opengesteld voor bezoekers van Tomorrowland België. Je hebt momenteel dus een geregistreerd bandje nodig om het platform te gebruiken. 

Op amper 4 maand tijd slaagde Calibrate er in om een volledig nieuw platform op te zetten. Samen met de mensen van ID&T bepaalden wij de richting waarin de web applicatie uitging.  Calibrate nam het project stevig in handen en zorgde daarbij vanaf het begin voor het uitwerken van de gebruikerservaring via UX expertise en aanklikbare prototypes. Ook de technische visie en architectuur is van onze hand. De applicatie is opgebouwd uit afzonderlijke lagen, die strategisch bepaald zijn in het kader van de toekomstvisie. 

De uitwerking gebeurde met een dream team van PHP/laravel ontwikkelaars, backbone.js ontwikkelaars en security/software architecten. 

Inmiddels is het platform beschikbaar voor het grote publiek en mag het een succes genoemd worden!