Codana Logo

Calibrate versterkt zijn aanbod met diensten voor Open Source ontwikkeling op maat. Via Codana, een initiatief dat zich uitsluitend bezig houdt met PHP- en Javascript-ontwikkeling, bieden we bedrijven de nodige know-how aan voor de ontwikkeling van specifieke webapplicaties.

Het team van 10 ervaren ontwikkelaars bij Codana staat in voor het ontwerp, de ontwikkeling en de uitrol van maatwerk webapplicaties.

Door de specialisatie van dit team in maatwerk PHP en Javascript sluit de dienst nauw aan bij het reeds bestaande Drupal aanbod van Calibrate en zorgt het voor unieke opportuniteiten om beide te combineren. Bovendien hanteert het team bewezen technologie zoals Laravel, Symfony en React.js om zeer solide en betrouwbare applicaties te ontwikkelen.

Codana biedt met zijn aanbod een stevige tegenhanger voor Java- en .NET-applicaties op maat. Met hun technologie creĆ«erden ze reeds heel wat verschillende oplossingen: van process management over product- en ordermanagement applicaties, maar ook Progressive Web Apps, headless content en business management applicaties. In feite wordt Codana overal ingeschakeld waar factoren zoals hoge performantie, complexe processen en nood tot maatwerk aanwezig zijn.

Codana ontwikkelt maatwerk applicaties voor bedrijven en grote organisaties. Ook benieuwd naar wat Codana kan doen voor jou?