ddd gent

The word is out! 📣 

Drupal Developers Days gaat dit jaar eindelijk terug door in hartje Gent en wat kijken wij er naar uit! 
Van 4 tot en met 8 april verwelkomen we je graag aan onze Calibrate stand, als platinum sponsor van dit interessante event.

 

Interessante sessies

Tijdens de Drupal Developer Days kun je sessies, ad-hoc meetings, code sprints en praktische workshops verwachten over de laatste ontwikkelingen binnen het Drupal ecosysteem.
Zo gaan onze twee Calibrators, twee verschillende talks brengen: 

Building Google like search experiences without busting the bank

Deze sessie gaat over hoe de google zoekervaring is gestructureerd, en over slimme manieren om gelijkaardig gedrag te krijgen met een meer budgetvriendelijke aanpak.
#Code&Development #Sitebuilding

 

Enhancing Drupal's media library

In deze lezing zullen we een poging doen om de editor ervaring te verbeteren door gebruik te maken van contrib modules zoals dropzonejs, entity browser, google vision, en search api.
#Publishing+Media

Een Drupal event naar ons hart

Drupal Developer Days is een jaarlijkse bijeenkomst van mensen die houden van, leren over en babbelen over het open-source content management systeem Drupal. Het evenement wordt georganiseerd door de Drupal-gemeenschap, die mensen van over de hele wereld samenbrengt die bijdragen aan de vooruitgang van Drupal, en vindt elk jaar in Europa plaats. 🌍

collega's-calibrate-macbook

See you there!

We hopen je daar te zien! Neem contact met ons op, schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of kom langs op onze stand! Blijf op de hoogte van de Drupal Developer Days door de website te bezoeken of door @drupaldevdays te volgen op Twitter.

Drupal Community

Wil je graag deel uit maken van de globale Drupal community?