Wil jij zin geven aan je geld? Bij vdk bank kan je rekenen op een duurzame dienstverlening, van het eerste gesprek tot het beheer van je volledige portefeuille. Als duurzame, ethische bank maken we tijd voor persoonlijk advies én herbeleggen we je spaargeld, verzekeringspremie, de maandelijkse rente op je lening … in duurzame, ethische initiatieven. Zo kan jij er zeker van kan zijn dat jouw geld een faire winst oplevert op lange termijn. Daar word jij beter van, en de rest van je wereld ook.

vdk repsonsive

De uitdagingen

Een nieuwe Drupal 8 website bouwen met minimaal dezelfde functionaliteit als in de oude website. Eenvoudig te beheren, maar met maximale flexibiliteit in layout. In een volledig nieuw design, ook mobiel. Klanten altijd snel tot de juiste informatie kunnen leiden en hen online optimaal kunnen bedienen.

modulair opbouwen

Calibrate ontwikkelde voor vdk bank een volledig nieuwe Drupal 8 website. Het project had maximale layout vrijheid als voornaamste doel, met het uitgangspunt: de juiste informatie op de juiste plaats, ten alle tijden.

Zo kan vdk bank haar eigen webpagina’s volledig in eigen beheer modulair opbouwen met een grote diversiteit aan layout opties. Het resultaat: optimale flexibiliteit in het beschikbaar stellen van de informatie voor de websitebezoekers.

vdk klant worden

Online klant worden

Om in  zeven stappen online klant te worden van de vdk bank moet vanzelfsprekend de juiste informatie aan de klant worden gegeven, maar ook door de klant worden gegeven. Met de checks op de juiste punten voorziet de nieuwe website voor de vdk bank een moderne manier om nieuwe klanten aan te werven.

Online afspraak maken

Online afspraak maken

Gemakkelijk de vdk vestiging van jouw keuze zoeken en daar online een afspraak maken. De benodigde informatie kan worden ingevuld en wordt verzonden naar de vestiging. 

krediet simulator

Krediet simulator en rente simulator

Voor mensen, die op zoek zijn naar een lening of die willen gaan sparen: gemakkelijk online simulaties kunnen maken met een druk op de knop. Een marktconforme indicatie wat een krediet voor jou betekent of wat sparen kan gaan opleveren.

Kortom, op de nieuwe website kan je het ruime aanbod aan financiële producten en diensten bekijken, een afspraak maken met je vdk-adviseur, online klant worden en online je krediet of spaaropdracht simuleren. Een dynamisch en toekomstgericht platform, ook op tablet of smartphone! 

sales

Wil jij ook een dynamisch en toekomstgericht platform?