drupal-9-hero

Vanuit ons kantoor in Gent ontwikkelen wij Drupal websites voor bedrijven en overheden. Met meer dan 35 ervaren ontwikkelaars zijn wij één van de grootste Drupal bedrijven in België. Door onze unieke aanpak en onze omvang kunnen wij zowel grote als kleinere projecten aan. Ook bieden wij technische trainings aan in Drupal 9 en hoger.

Calibrate verzorgt al sinds 2007 professionele Drupal services. Met ons team in Gent bouwen we CMS oplossingen met Drupal voor klanten in Vlaanderen en Brussel. 

Door onze hoge kwaliteit en onze jarenlange ervaring zijn wij een referentie geworden in de Drupal wereld en daar zijn we trots op. Wat kunnen wij vanuit Gent doen voor jou?

Drupal development is een kwestie van kennis van de Drupal modules die niet alleen goed presteren, maar ook veilig en toekomstgericht zijn. Dé sleutel to succes is de kennis van welke modules samen een samenhangend geheel vormen en zo een stevige, solide website worden.

Betrokkenheid in Gent

Op Drupalcamp Gent steunen wij als hoofdsponsor de open source drupal activiteiten. We hebben er ook een interessante sessie gepresenteerd, die aan onze concurrenten en klanten uitlegde hoe Calibrate de backend interface van Drupal gebruiksvriendelijk maakt. Ook zijn we actief in de Drupal User Group in België met verschillende mensen en proberen we waar mogelijk onze contributies terug te geven aan de Drupal community. Calibrate tracht regelmatig zijn resources ter beschikking te stellen van de Drupal community. 

Kortom, wie "Drupal development" zegt, zegt Calibrate, ook in Gent!

Calibrate Gent

Onze locatie in de Zuiderpoort is makkelijk te vinden.  Het adres is Gaston Crommenlaan 8 bus 5, 9050 Ledeberg.

Wanneer je aankomt, kan je best parkeren in de Q-Park parking van de zuidertoren.  Daarna wandel je (nog steeds ondergronds) naar "Esplanade 8" waar je de lift neemt naar verdieping 1.
In de ondergrondse parking kun je de bewegwijzering volgen naar 'Cronos', ons moederbedrijf.

Vind je 't niet? :-) Geen probleem, bel ons op 09 210 16 32