Je bent een Drupal backend ontwikkelaar, of er zit ergens binnenin jou een klein stemmetje dat je dat wil worden? 

Jan Becaus

Reden 1: Gene Kattepis

Wij bouwen grote Drupal platformen. Dat wil zeggen dat er bij veel projecten een serieuze portie custom ontwikkeling komt kijken. Een frontend developer zal zijn schouders eens ophalen of al lachend weghollen, maar een échte backend ontwikkelaar blijft gewoon zitten en schrijft die (hard) code "with a vengeance".

Of je nu veel ervaring hebt of weinig, bij Calibrate krijg je de kans om je ding te doen. Wij zoeken mensen die écht goesting hebben om hun tanden te zetten in PHP development, in de vorm van Drupal Module ontwikkeling en Symfony development.  Om het met de woorden van Jan Becaus te zeggen, "da's gene kattepis!"

Het enige wat je nodig hebt is een gedegen kennis van PHP.  Enfin, dàt, of een stevig hoofd op je schouders om die kennis op te doen in de loop van enkele maanden. Kennis van objectgeoriënteerd programmeren is natuurlijk wel een vereiste. 

Stef De Waele Calibrate

Nummer drie: I got cribz yo

We maken deel uit van een grotere groep, met alle voordelen die daarbij horen. Wil je graag eens het gekste Sinterklaasfeest ter wereld meemaken? We've got it. Op zoek naar een superinteressant loonpakket met firmawagen, groepverzekering, laptop and all that bling? Of maak je graag gebruik van de mogelijkheid om te werken op de locatie die voor jou het beste past? Antwerpen? Gent? Kortrijk? Leuven? We got cribz yo!

Korean chicken

Twee: Zeg CIP, niet KIP

Wil je nog veel bijleren, of heb je vaak nieuwe ideeën om van de Drupal wereld een betere plaats te maken? Met het Calibrate Innovatie Platform krijg je een platform waar je jouw idee kan voorstellen en laten ondersteunen. We bekijken samen met jou het idee en helpen je om het verder uit te werken, ten voordele van jou, je collega's, Calibrate en de Drupal community. 

Het spreekt voor zich dat wij altijd mee zijn met de technologie. We zoeken ook mensen die deze innovatie en nieuwe technologie mee willen onderzoeken en vormgeven. We zijn hier trots op wat we al hebben van "stack", maar stilstaan is verliezen! 

Heb jij nog andere redenen? Nieuwe wensen of ideeën? Kom ze gerust eens bespreken.