Calibrate stelt zijn nagelnieuwe Open Source automated marketing tool voor. Daarmee blijft Calibrate zijn basismissie trouw: verder inzetten op de Force van Open Source. Keywords zijn personalisatie, contextualisatie en big data.

Screenshot2_0

Wat is het?

In één zin: een Open Source marketing platform dat dient als kloppend hart voor je online marketing.

Onze klanten verwachten ook een integratie met marketing automation platformen en CRM. Daarom hebben we een platform gebouwd dat deze platformen (CRM, MA, Social en Analytics) met elkaar verbindt om één handige big data tool aan te bieden aan de marketeer. Niet alleen krijgen marketeers hierdoor een inzicht op bezoekersdata via een specifiek dashboard, maar door de nauwe integratie met Drupal kunnen we die data ook gebruiken om een verregaande personalisatie door te voeren van de inhoud op de site.

Met Drupal als centraal Web content management systeem kunnen we rechtstreeks in het CMS inhoud aanmaken die gepersonaliseerd wordt getoond. Dat kan op basis van allerhande data, zoals tijd van de dag, bezoekerstype, enzovoort. 

Zo kunnen we meer doen dan enkel websites bouwen in Drupal. We zorgen er voor dat onze klanten hun bezoekers leren kennen met een hogere ROI tot gevolg.

Waarom is het zo vernieuwend?

  • Combineer al de tools die je gebruikt (CRM, ERP, Analytics, Social Media, enz.) in één centrale hub. Met onze krachtige API's plug je de stekker er even makkelijk in als je hem eruit trekt.
  • Je blijft altijd eigenaar van je eigen data.
  • Grow as you go. Start klein en groei op je eigen tempo én budget.
  • Het is perfect schaalbaar: gebruik alleen de features die jij nodig hebt op het juiste moment.

Meer te weten komen over de kracht van deze marketingtool?

Boek een demo

embed