Als een van de grootste en meest ervaren Belgische Drupal agencies zijn we al jaren partner van Drupalevenementen. We maken deel uit van de enorme Drupal community en geven graag even veel terug als we krijgen. Als we tijdens projecten op bugs botsen, squashen we ze met plezier en delen we onze oplossing meteen met de community.

Maar we ondersteunen ook met veel plezier alle Drupalevents, zowel financieel als inhoudelijk. Ons voortdurende engagement voor de Drupal community willen we deze keer graag uiten via ons platinum sponsorschap voor DrupalCamp.

Spring eens binnen!

Ben je op zoek naar een coole job? Wat doe je (niet) graag, wat zijn je interesses, je sterktes, en wat zijn je guilty pleasures: kom ons op DrupalCamp zo veel vertellen als je zelf wil. Vergeet zeker ook niet te vragen waar wij juist naar op zoek zijn, wie onze klanten zijn, waar we op termijn naartoe willen en hoe onze vrijdagnamiddagen eruitzien, want ...

We zijn op zoek naar 10 gepassioneerde Drupal/web experts voor al onze uitdagende projecten. De toppers die wij zoeken zijn misschien zeldzamer dan eenhoorns, maar als we ergens de Drupal- en webfreaks die bij ons team passen gaan vinden, dan wel op DrupalCamp!

Office fun

What's so great about Calibrate?

(Onze excuses, het is een hele waslijst.)

  • Je kan flexibel werken: in één van onze drie kantoren (Antwerpen, Gent of Leuven) en ook af en toe van thuis uit.
  • Je krijgt een bedrijfswagen met tankkaart.
  • Je kan rekenen op de vrijheid om je continu bij te scholen en kan naar hartelust research doen naast je dagelijkse taken en projecten.
  • Je vervolledigt een ongelooflijk team en werkt in een aangename informele sfeer. Het personeelsverloop bij Calibrate is miniem. Als je je thuis voelt in een strenge hiërarchische structuur, hebben we waarschijnlijk slecht nieuws voor je.
  • Je kan dus ook rekenen op advies van onze ervaren ploeg over alles wat bij web en online komt kijken. Het enige Belgische teamlid van het Drupal Security Team plant trouwens elke dag z’n kont neer in een van onze bureaustoelen.
  • Elke middag eten we samen bokes of iets met een alternatief vetgehalte, vrijdag om vier uur ruilen we ze in voor de glazen variant.