Op een prachtige nazomerse dag in september trokken enkele Calibrators erop uit voor een dagje kanovaren in Valkenswaard in Nederland. Prachtig weer, toffe collega's en een kano. Meer heeft een Calibrator niet nodig op een nazomerse dag.

Dagje Kanovaren

We konden genieten van een toffe kanotocht op rivier de Dommel. Zeker voor herhaling vatbaar!

Calibrators in Burger King

Trip naar Valkenswaard

Kajakken of kanovaren wordt meestal gelinkt aan de Lesse of de Ourthe in de Ardennen. Vandaar wilden we graag andere horizonten verkennen en trokken we naar Valkenswaard in Nederland.

Valkenswaard was vooral voor de mensen van Calibrate Gent niet dicht bij de deur. Gelukkig kon de innerlijke mens op tijd worden versterkt met een 🍔 naar keuze. Carpooling en een tussenstop in de Burger King maakten de rit meteen veel minder lang.

Na een (lange) rit kwamen we aan op parking in Valkenswaard. Een bus bracht ons daarna naar de startplaats. En weg waren we, voor een kanotocht van 8,5 km op rivier de Dommel. We konden genieten van het prachtige Kempische landschap van Noord-Brabant.

2 Calibators in een kano
Calibrators pauzeren

De ene Calibrator kon al wat beter zijn kano besturen dan de andere 😅 maar iedereen heeft kunnen genieten van een prachtige kanotocht op de Dommel.

We konden het Kempische landschap verkennen en wat lichaamsbeweging doet een Calibrator altijd goed :).

Na inspanning komt ontspanning en konden we genieten van een gezellige babbel met de collega's met een verfrissende pint of cola.

Did you know?

Calibrate organiseert naast het kanovoren ook andere leuke activiteiten naast de werkuren.  Zo organiseren we elk jaar een Calibrate weekend en hebben we o.a. ook ervaring in het het karten, paintball, airsoften, koken (ja, koken :) ), golfen en andere toffe activiteiten.