Elk kwartaal plannen we een teambuilding met al onze collega's. Jammer genoeg lukte dat het voorbije anderhalf jaar niet in levenden lijve, wegens Covid-19. Na vele virtuele bijeenkomsten kwam er dan eindelijk licht aan het einde van de tunnel. Het mocht weer! Dat lieten we ons geen twee keer vertellen. Onze eerste échte teamactiviteit, omringd door echte collega's, was een feit.

 

Eindelijk een blij weerzien met alle collega's, "in real life", en bovendien veilig georganiseerd! Zoiets simpel, maar zo fijn. Je kon de sfeer en de mensen weer écht (aan)voelen tijdens de vele gesprekken: elke gezichtsuitdrukking, een zuchtje, een veelzeggende lichaamshouding, een aarzeling of blakend van zelfvertrouwen... toch een rijkere beleving dan via een Teams-call!
Anoniempje
anoniem
de loods

Black box

Sinds januari 2021 beschikken we over onze eigen heuse evenementenhal. De hangar/loods, die achteraan ons kantoorgebouw grenst, werd omgetoverd tot een heuse "black box"!

Een state-of-the-art geluidsinstallatie, alle nodige presentatie mogelijkheden, sfeerverlichting, verduisterende en akoestische gordijnen, met een schaalbare capaciteit tot honderden personen (eens de coronamaatregelen volledig uitfaseren).

Met dank aan Inge, Daina en Marjorie voor het opstarten en de verdere begeleiding van evenementen en activiteiten in onze Loods!

Het was zo fijn om na zolang nog eens de collega's in het echt te zien! In plaats van alleen te praten over alle zakelijke onderwerpen, kon je ook eens de ontspannende babbeltjes hebben die je vroeger aan de koffiemachine deed doorheen de dag, of tijdens de lunch samen.
Lisa Hendrickx
Lisa
event

Een blij weerzien

Safety first! Voordat onze collega's de Loods mochten betreden, moesten ze  allemaal negatief testen op Covid-19.  Negatieve test? Dan konden de "Gates of the Black box" open!

Betty van "It's James" zorgde voor heerlijke hapjes en drankjes. Na een korte tête-à-tête gingen de managing partners, coördinatoren en tech leads van start met hun presentatie. Ze brachten een "State of the Union", met updates van alle deelbedrijven. Na de afloop van de presentatie konden onze collega's genieten van elkaars gezelschap en tegelijk was het "time to shine" voor de cameralens 📸 van Stefaan.

Eindelijk nog eens in het echt babbelen met collega's. Ik heb nieuwe collega's eindelijk IRL ontmoet, het viel het me op hoe naturel dat aanvoelde. Zelfs al hebben we elkaar enkel via scherm gezien, het voelde onmiddellijk aan alsof we elkaar al jaren kenden.
Steven van den Hout
Steven
team

Op naar de volgende!

We kijken allemaal uit naar onze volgende bijeenkomst. Want wat deed het verdomd goed om elkaar terug te zien! 

Calibrate is altijd op zoek naar digitaal talent om ons team verder te versterken. 💪Wie weet zien wij jou op onze volgende teambuilding? 👊